helt slut.

Åh, jag känner mig helt slut. Det känns så surt att jag ska jobba hela helgen då Linus börjar jobba i piteå på Måndag, men jag är ju tvungen. Jag storstädade lägenheten i förrgår och det syns inte ens längre. Jag förstår inte. Så fort Linus kommer hem så faller som alla saker ner av sig själv, eller det är då iaf vad Linus säger för han lägger då minsann inte sakerna där.

Just nu ligger jag i sängen hos Johanna och Palle och funderar vad jag ska äta. Men jag kommer inte fram till något vettigt så det blir nog en billys kanske.

Hoppas ni som är ledig i helgen njuter och har trevligt, för det skulle då jag ha gjort!
Hej och hå.
Allmänt | | Kommentera |

Pinsamt!

Jag känner mig som en annan människa nu när jag väl äntligen har fått sagt mitt. Så länge det där håller på vill jag inte veta ett jävla skit om varken den ena eller den andra av er. Och framför alt inte vad ni har för er! Så jävla pinsamma människor har jag aldrig någonsin ens kunna föreställa mig att ni skulle vara. Men visst det är upp till er, men förvänta er inte att jag för en sekund kommer att anstränga mig ett skit för att vara det minsta trevlig.

Var det värt att förlora två människor som har funnits där i mer än halva ditt liv, för vad?

Så otroligt pinsamt!

Allmänt | | Kommentera |

Typiskt!

Det är så typiskt att det ska regna enda dagen som jag är ledig.
Matilda började jobba på lappis i går. Det är kul att jag får spendera lite mer tid med henne:) Och det blir ju som två flugor i en smäll, att jobba och samtidigt umgås med en vän.
Nu framöver ska jag jobba varje helg. Det är då tänkt så i varje fall. Så nu behöver inte min bror vara orolig att jag ska se då han gör bort sig. Det är fritt fram nu så att säga. Men besviken är jag då ändå...

Hur som helst så händer det annars inte så mkt. Jag och Matilda väntar spänt på att Johannas kisse ska ploppa ut några bebisar snart. Helst nu i denna stund! Men dom kommer väl när dom är redo och man kan ju hoppas att dom kommer då Johanna är redo:)

I helgen ska vi alla tre jobba, så då har vi tänkt sova hos Johanna för Frans och Linus jobbar och Palle ska till norge. Förhoppningsvis kan vi övertala M att vi ska ha the hills marathon. (Eller hur det nu stavas?) Linnea ville då vara med och om Sarah och Uffe inte skulle ut med husvagnen skulle hon också kanske komma. Vi ska även hinna med att packa upp lite lådor hos Johanna så att det blir gjort någon gång:)
I kväll ska jag se eclipse. För andra gången:)

Nu ska jag surra med mormor ett tag. Ha en bra dag i regnet!
Allmänt | | Kommentera |
Upp