Inga konstigheter

Det är typiskt mig att skriva fel dag i gårdagens inlägg. Jag har blivit senil för tusan! Så att skriva fel dag är inga konstigheter för mig :) 

Alfred har vaknat en miljon gånger i natt och varit jätte ledsen. Tårarna har bara sprutat, och så brukar det inte vara. Förut har han kunnat vakna och gnälla lite, men inatt har han rent gråtit hysteriskt och varit panikslagen. Han hade nog mardrömmar eller så är det någon typ av sjukdom runt hörnet. Oftast innan en förkylning eller magsjuka, så sover han oroligt... Vi får väl se.

I dag ska jag städa här hemma. Är solen framme ska vi gå ut och kratta hade jag tänkt. 

Det är ju morsdag i dag (Grattis lilla mamma!), men min mamma ska vi fira en annan dag som passar bättre för alla. Några jobbar och några hade fullt upp så vi tar kalasandet en annan dag till veckan i stället :) 

Hoppas ni mammor där ute får en fin dag! ❤

Nu måste vi stiga upp!
| | Kommentera |

Bra söndag! Och grattis Linus! ❤

Vilken bra söndag det här har varit! 
Efter att vi hade vilat så hoppade vi på cykeln och cyklade till Johanna. Där grillade vi och efter det har vi varit ute hela eftermiddagen. Hur skönt som helst! 
Vi har hoppat studsmatta och busat i massor. Det lär inte vara svårt för någon av oss att somna i kväll! :) 

Alfred och Lilly hade en mysstund i hallen innan vi gick ut. Dom var så himla söta där dom stod och kramades! Det var faktiskt Alfred som ville kramas den här gången :)

Nu ligger vi och ser gladiatorerna. Alfred är på väg att somna och jag med.. Sov gott! 

En miljon Grattis till min bästa vän, bättre hälft, stora kärleken i mitt liv och bästa pappan i världen som fyller år i dag. När du kommer hem ska du få 1000 pussar! Vi älskar dig så mycket! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
| | En kommentar |

Helt fantastisk!

Alfred klarade sin första "långvecka" på föris galant! Han är så fantastisk! Det har varit tufft att stiga upp vid 06.00 varje dag, men det har gått bra ändå. På kvällarna har vi varit mer döda än levande så då har vi lagt oss kl 19.00 för att ens orka stiga upp.. Men nu är första veckan gjord, så nu vet vi att vi klarar oss! 

Det har varit roligt att jobba också! Gud vad vi får skratta om dagarna och det gör ju jobbet mycket roligare! 
Till veckan väntar många tidiga mornar (04.45 börjar jag då) och fler timmar i kontrollen innan jag får stå själv. Dock blir det bara dom tiderna då linus är hemma. Det ska ändå bli skönt att sluta tidigare till veckan så att vi hinner umgås och få nått gjort här hemma. 

Nu ska jag lägga mig brev min snarkande Alfred och vila en stund. Hoppas ni får en fin lördag! 

jag fick världens finaste morsdags present av Alfred igår. Han fick öppna paketet för han kunde verkligen inte hålla sig. Snacka om att jag blev stolt då jag såg den lilla tygväskan med hans små handavtryck på. Åh min fina lilla föriskille! ❤
| | En kommentar |
Upp