Lördag

God kväll!
Nu var det ett tag sedan jag var in här!

Livet spinner vidare. Det är fan svårt att gå ihop livet alltså! Att vara själv varannan vecka med barnen, samtidigt som man jobbar är ingen lek. Gud så trötta vi var alla 3 igår eftermiddag. Ingen orkade höra nått så vi slötittade på Tv:n hela kvällen. 

I dag däremot har vi varit effektiva och vi har haft en sån himla mysig dag. 
Vi har bakat pepparkakor, badat, sorterat tvätt, lagat mat och lagt pärlplattor. Barnen har knappt haft tid att bråka! 


Nu är vi lediga fram till tisdag. Dagis är stängt måndag så då är jag hemma. Resten av veckan jobbar jag men barnen har lov. Dom behöver bara vara på dagge torsdag. Skönt! 

Onsdag fyller Sussi år och då ska vi på maskerad. Torsdag är det halloween-bamsegympa, då ska dom klä ut sig och gympa. Fredag är det det årliga halloween partyt på klubben för barnen & på lördag är det fest för vi vuxna. En fullspäckad vecka väntar med andra ord. 


Nu ska vi se en film och sen ska vi skalla kudden. 
Hoppas ni har en fin lördag. 
Allmänt | | Kommentera |

Söndag

Estelle hade feber fram till torsdag och igår fick Alfred feber. 
Han var så varm i går kväll och hade så himla ont i huvudet så i natt har jag varit vaken mer som hela natten. Jag är så rädd att dom ska få feberkramp så jag har sjukt svårt att sova när någon av dom har feber. 

I dag är han piggare, men tempen ligger fortfarande på 38,5 -39.. 
Linus kommer hem i kväll i stället för i morgon så att han kan vara hemma med dom i morgon så att jag kan jobba. 
Det känns så himla skönt att han jobbar närmare så att man kan byta av varandra. Det tar på krafterna att alltid måsta vara ensam med barnen när dom är sjuka. Nu ska vi strax äta sen invänta pappan. 
Ha en fin kväll! 


Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

God kväll!
Estelles temp har varit mycket bättre i dag. Men det märks att det är nått som besvärar henne. Jag såg i morse när vi borstade tänderna att hon håller på att få en hörntand, så det kan ju fort vara därför hon har haft feber. Eller så är det nått annat. 
Nu har hon då somnat efter att ha suttit i badkaret nästan en timme. 
Lilla tjej. 

Alfred har varit på bamsegympan och efter att han också badat, trodde jag att han skulle däcka först men han är vaken än. Han ville se en film nu när Estelle har somnat så vi passar på att mysa lite extra bara vi. 


I morgon ska vi vila och inte göra ett skit. Förhoppningsvis har Estelle ingen feber så vi kan åka på kalas i helgen. 

Nu ska vi fortsätta mysa. 
Ha en fin kväll! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp