Lördag

God kväll på dig!
Jag och Linus förtjänar fan medalj! Som vi har legat i dom här dagarna. Han har burit grejer hit och dit medans jag mest bara har pekat och gått igenom grejer och bestämt vad som ska skötas och vad som ska vara kvar. Så skönt med mer plats överallt!
I går åkte vi till Brännberg med släpet som vi lånat av svärisarna i veckan och sen styrde vi bilen mot skellefteå och Leos lekland. Alfred har längtat, tjatat så igår slog vi slag i saken och åkte dit. 

Barnen sprang och sprang så dom var helt genomsvettig. En väldigt lyckad dag blev det. 
Efter tacomiddag i Brännberg hos frans & Matilda åkte vi hem. Vi var lika slut som ungarna. Linus var mer som stendöd och somnade i soffan typ samtidigt som barnen. 
I morgon ska matlådor göras. Mat för i veckan ska planeras och inhandlas, dagistider för några veckor framåt ska planeras. Det ska tvättas & bytas sängkläder. Och så vidare och så vidare..  snart väntar en ensamvecka igen. Ledigveckorna går alltid så jäkla snabbt!

Hoppas ni har en fin lördag! 

Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

Hej!
I morse gick vi till dagge. Alfred cyklade och estelle åkte vagn. Det var så himla härligt! 
Vi har rensat och rensat här hemma. Förråden är sorterade och vi har åkt på tippen med så himla mycket skräp. Så skönt att ha gjort bort det! 
Alfreds rum är städat och jag har rensat bort en hel del leksaker som dom inte använder längre. Det känns lite befriande på något sätt, när man har fått rensa och kasta. 
Igår pysslade jag och barnen inför halloween. Jag längtar så mycket efter att få pynta lite läskigt här hemma. Alfred är taggad för halloweenparty på klubben! 
Nu har jag inte tid att sitta här längre. 
Ha en fin dag :) 

Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Den här måndagen har gått så himla fort! Och jag har hunnit med mycket. 

Efter dagge satte jag igång med att plantera om några blommor medan barnen lekte med modellera. Sen började jag städa och helt plötsligt var alla måsten för idag gjorda. Nu väntar bara tvätten på att bli upphängd, det ska jag snart ta tag i. 
Nu väntar vi på Linus som snart börjar vara på väg hem. I kväll är det han som söver barnen för jag ska krypa ner i soffan och läsa en god bok. Det var alltför länge sedan. 
Ha en fin kväll hörrni!

Jag älskar den där tavlan som man kan "skriva" på. Jag köpte en till mamma när hon fyllde år och jag var tvungen köpa en till mig själv med. Finns på dollar! :) Allmänt | | Kommentera |
Upp