Gott nytt år!

Idag åker vi till brännberg för att fira in det nya året hos Matilda och frans med några av våra vänner. Så vi har en fullspäckad dag och kväll att se fram emot. 

2014 har känts ganska tryggt. Jag har landat i mammarollen och njutit mer av att vara mamma. Alfred har utvecklats hur mycket som helst. Han har lärt sig stå, gå, leka, visa känslor och snart kan han prata. På så kort tid blev han en liten fantastisk människa som jag älskar mer och mer för varje dag. Jag är så glad och tacksam för det här barnet. Han gör verkligen vårat liv till det bättre.
Trots att vi har fått väldigt lite sömn och varit sjuka mer än vi varit friska, så känns det lite jobbigt att det här året snart är slut. 

Nått som har varit extra jobbigt i år, var att omplacera min Jonte. Han som är min absolut bästa vän, bor nu med en annan familj. Det är tur att jag vet att han har det bra och att han verkligen älskar sin nya husse och matte. Och vill jag träffa honom så kan jag göra det när jag vill. Även om han inte bor hos oss längre så älskar jag honom så otroligt mycket ändå. Och jag saknar honom varje dag. 💙

Vi har kommit våra nya vänner närmare i år. Vi har försökt umgås så ofta det bara har gått och det är för mig värt väldigt mycket. 
Janina och Elin känner mig på ett helt annat sätt än mina övriga vänner och utan dom här två tjejerna hade jag nog blivit knäpp tror jag. Jag älskar er! 💟

Förhoppningsvis blir 2015 lika bra och kanske ännu bättre. Så gott nytt år på er! 

| | En kommentar |
Upp