Onsdag

Hej på dig. Och God fortsättning! 

Vilken jul det har varit!
Vilken tur vi har som har Dan & Nilla i vårat liv. Dom hade verkligen ansträngt sig till max, för att barnen skulle få en helt magisk jul. 
Vi åkte för att fika hos tomtemor


I hennes lila hus var det superrmysigt. Ljuslyktor överallt, tomtens kläder som hängde på tork, ett magiskt brev och julkulor i taket. 
Vi åkte en bit till i skogen och hittade tomten efter vägen. 




Det var så mysigt och spännande. Vi fick alla en julklapp och sen åkte vi hem. Där fortsatte vi öppna paket, såg kalles jul, åt mat, lekte, fikade och sen drog vi på oss ytterkläderna igen för att åka på en skotertur i mörkret. 
Det är verkligen helt otroligt fint i skogen nu. Träden ser gigantiska ut och allt är så himla vitt. 
Vi somnade mätta, tacksamma och lyckliga.

Vi klev upp tidigt för att hinna packa, fika, städa och kramas hejdå med farmor & farfar. Tusen tusen tack för en helt underbar jul. För alla skratt vi fått dela och för all tid vi spenderat ihop dessa dagar. Om ni visste vad det betyder för oss! 


När vi landat hemma hann vi bara packa in allt i huset, skotta lite snö och dra kammen genom håret, för att sen bege oss till bion. Barnen fick några dagar innan jul en tidig julklapp. Dom fick veta att vi skulle se bio idag -Frost 2. Det var första gången för Estelle men det gick bra. Hon satt snällt, med stora ögon och kollade på filmen, tills hon somnade. 

Filmen var lika magisk som första. Jag älskar frost! Alfred med! 

Nu ligger vi hemma i soffan. Vi åt tacos till middag och nu orkar vi inte göra nått resten av kvällen. I morgon ska vi bara gå runt här hemma och vara. 
Linus åker på jobbet i morgon någon gång, men kommer tillbaka igen på några dagar bara. Det känns skönt. 
Men nu är det kväll hörrni! 
Hoppas ni haft en fantastisk jul och fått umgås med alla nära och kära. 
Jag önskar dig en god fortsättning. 















Allmänt | |
Upp