Fredag.

I dag ska jag och Lillan till Moskosel och hämta hennes skoter. Sen far vi nog tillbaka till Glommers för att köra skoter:) Sen i kväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert kul. :)
I går var vi i Glommers till typ 9, sen for vi till Arvids och var med Kona och Christian ett tag.
Kona var så generös att han gav mig ett träd. Haha.. Somnade typ halv två. Fan så dödligt trött jag var!

Grattis till Matte som fyller 18 i helgen:)

Nu drar vi!
Hejs!
Varför spela om man vet att given alltid vinner?
Allmänt | | En kommentar |

Alltså..

Sussi du har så rätt så:) Vi är sjukt hatade av obetydliga människor men helvetes älskade av dom som betyder. Nog är väl det lite mer värt:) Skulle jag göra någon ändring i dag så skulle det nog vara att aldrig släppa in vissa människor i mitt liv. Men gjort är gjort. Vi får helt enkelt fortsätta leva det ljuva livet utan er, med ett leende på lättarna:) MUHAAAAAA!!
Och tänka bra tankar så klart! :) Som Christian och Kona skulle ha sagt, Ska du verkligen äta det där?! hahaha!
Allmänt | | En kommentar |

Torsdag.

Igår for jag och Lillan till Glommers. Vi var ute på spökjakt och smarta som vi var lämnade vi telefonerna hemma. Så efter ett bra tag kom vi på att smartast vore ju att hämta dom om det skulle barka så detta vi gjorde. Sen ut en sväng till och sen hem för att sova. Jag small typ på en gång. :) Tydligen så hade jag skrikit KONA, i sömnen. :) haha..

I veckan har jag i stort sett bara vart med Linus. Vi har typ bara sett film och mysit. Det har vart trevligt. Förvirrad!

I Helgen blire då bara att ta det lugnt skulle jag tro. Festligheterna får vänta tills den 7e :) då det är toxic. Jag gissar att Emil och Johanna kommer att äga dansgolvet, med tanke på vilka som ska dit:) Haha.. För övrigt så tror jag att det kommer att bli en galen kväll om jag har Lillan och Rebecca vid min sida. Och Linnea så klart:)
Just det, Linnea kommer nog kanske Fredag eller Lördag. Jag har inte riktigt funderat ut vart jag ska vara men det lutar nog mot Glommers eftersom Lillan är i mest behov av mig;) haha.. Linnea och Marcus lär väl slagga hos mig, men det har jag inget emot. Bara ni byter sänkläder sen! ;)

Nu ska jag gå och surra lite med Lillan!
Tack för mig! Hejs!        
                                                                                                                       Minns i kväll, för det är början på förevigt;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp