trgiska väder

Satan så sur man blir av att det regnar. Jag är hos Johanna och Palle och spelar tv spel nu. Jag har så sinne för jag förlorar, jag skyller på regnet för inte är det mina talanger det är fel på! :)

Både Nina och min syster Camilla ringde mig i dag och grattade ,mig för att jag och Linus är tsm. Haha, små gulligt:)
Nu ska jag ta och fortsätta spela tv spel.
håj!
Allmänt | | Kommentera |

Moster

Jag ska bli moster! Johanna och Palle ska skaffa en liten pytte bebis! :) Åh, det känns som att det är en evighet sen mamma berättade det för jag och Sussi men det är ändå inte så länge. :) Åh så glad jag är. Det är väl egentligen nu jag har börjat tro det då alla har fått veta.. Väldigt spännande är det då iaf!

Jag steg upp rätt tidigt i dag och gick ut på en promenad med Jonte. Vi hann inte gå direkt långt, då började det givetvis regna. Åh så less jag är det här sur vädret. Varför kan vi inte bara få avnjuta lite sol? Ska det vara så svårt?! Nåja, jag kan ju som ändå inte vara ute så mkt. Måste verkligen på allvar börja packa. Mamman till han som kommer och kollar på lägenheten ringde mig i fredags då vi var på ikea och sa att dom var nästan 100 på att dom skulle ha lägenheten även om dom inte hade sett den, och att dom eventuellt ville köpa hyllorna av mig om jag hde några, så att dom skulle slippa skruvhålen i väggarna..

Nu måste jag gå och packa....
Allmänt | | En kommentar |

Ångest

Åh vad jag får ångest då jag tänker på skolstarten på måndag. Eller ångest är väl egentligen inte rätt ordval. Men jag gruvar mig iaf....

Igår var vi ju på ikea och både jag och sussi var som småbarn på julafton:) Linus sprang runt som en yr höna och kampade i sängar och stolar mest hela tiden. :)
Iaf så fick vi då med oss en hel del grejer. Men då vi kom hem tyckte vi ändå att det var lite:)
Jag köpte mig även två par nya skor på skopunkten och även lite hundgrejer på djurmagasinet:)

Linus for å tränade nu så nu ska jag lägga mig och läsa min bok som jag också köpte igår.
Har bara hunnit några 100 sidor än, men det är svin bra! Första delen är typ en blandning mellan twilight och stolthet och fördom. Stolthet och fördom kan ju vara den bästa filmerna i världen så jag är helt inne i denna bok. Kostade dessutom bara 89kr:) Jag vet att jag är en nörd:pVi ses då vi ses!
Allmänt | | Kommentera |
Upp