Innan jobbet

God morgon! 
Jag sitter här i soffan innan jobbet och mår illa. Jag tänkte blogga lite för att tänka på annat en liten stund. 

Det var supertrevligt hos Amanda igår. Det var roligt att se ungarna busa på och dom verkade då ha minst lika trevligt som vi. Alfred somnade rätt snabbt i går så det tog nog på hans krafter att vara på en dejt sådär :) 

I dag hoppas jag på en kort dag på jobbet. Jag vill egentligen inte jobba i veckan, för det är linus sista semestervecka, men jag har inget val. 

Nä nu måste jag åka! 

Tack till alla er som har grattat oss till bebisen! :)
| | Kommentera |

Nyheter!

Hej på er! 
Jag har nyheter att berätta. Stora nyheter dessutom! :) 
I mars någon gång blir (förhoppningsvis) Alfred storebror och gud vad vi längtar! 
Egentligen skulle vi inte säga nått förän efter v 12 men eftersom att det syns så mycket och folk har redan börjat fråga och spekulera, så tänkte vi att vi går ut med det nu i stället. Jag tycker att det är lite jobbigt när folk tittar på en både en och två gånger extra bara för att se om jag har gått upp i vikt eller om jag faktiskt är på smällen.. och egentligen så stämmer ju båda :)
Kan ni gissa vilken vecka jag är i? 

Faktiskt så byter vi vecka i dag så nu är jag i v 7. 
Med alfred började det synas rätt tidigt också, men inte som nu. Med alfred hade jag den här storleken på magen i v 17 typ, så rätt stor skillnad är det. 

Vad som är jobbigt just nu är tröttheten och illamåendet. Det är inte bara en gång jag har fått spy på jobbet. Och att stiga upp tidigt varje morgon är inte någon höjdare. Tur att jag börjar 07.00 resten av veckan!


Nu ska jag göra mig klar för tjejmiddag med Amanda och Matilda. 

Hej så länge! 
| | En kommentar |

En miljon tack!

Det är inte så svårt att vara lycklig i dag. Jag menar jag gifte mig i går! Med min bästa vän och mitt livs största kärlek. Det är inte så lätt att beskriva hur det känns, men på ett ungefär som att man äntligen har kommit i mål. Efter all stress som har varit så känns det äntligen som att det var värt det och att det faktiskt blev jävligt bra trots att det inte blev exakt som vi tänkt oss. Äntligen står vi här på andra sidan som gifta!Sen vill jag säga tusen tusen tusen tack till alla er som har varit med och slitit som djur för att få detta plåtskjulet att bli helt magiskt & mysigt. Ni är så fina varenda en men speciellt vill både jag och Linus tacka Marcus, Janina, Josef, Johanna & Robin. Ni har gjort det möjligt för oss att ha festen och middagen precis där vi ville ja den! Tusen tack till er! ❤

Tusen tusen tusen tack till er andra som bidragit med hjälp på andra sätt och vis också. Utan er har vi varken haft bakverk, mat, pynt, eller nått annat för den delen. Ni är också guld värda! ❤

Och till sist, tack till alla er som kom igår! Ni hjälpte till att göra dagen helt oförglömlig på många sätt. ❤| | En kommentar |
Upp