Arg som ett bi!

God kväll!
Vi for till Sussi då vi steg upp i morse. Vi fikade, busade och pysslade lite.
Då vi satt i lekrummet så fick Alfred jädrat sinne på johanna. Han skulle ta Harrys leksak så johanna sa åt honom och gav leksaken till Harry igen. Så arg har han nog aldrig blivit förut. Han satt bara och skrek och skakade. Jag trodde fan att han skulle tuppa av! Sen skulle han ta en annan leksak, men då skulle Lilly precis ta den, så då nöp han fast i Lillys hals och i hennes hår och hade jävlat tok sinne. Vad ska man göra en sån gång?

Sen gick vi till Johanna och grillade. Väldigt gott var det! Efter det for jag Appy och Jonte hem. Nu har han just käkat gröt och sitter klistrad framför tvn. Det är lotta på Liseberg, det gillar han! Fast inte lika mycket som sommarkrysset. Då får man han knappt från tvn. Han gillar verkligen musik den här lilla herrn. :)

I morgon kommer pappan hem. ♥

Nu ska jag också se tv. Ha en fin kväll!
Allmänt | | Kommentera |

Glömt bort.

Hej där!
Vi har varit med Sussi nästan hela dagen. Det är konstigt egentligen att jag som hade glömt bort hur roligt vi har med varandra. Vi pratar om allt mellan himmel och jord och tiden springer verkligen iväg då vi surrar på som två galna hönor :)

Mormor, sussi, Astrid &Jens har just farit så nu sitter jag och Alfred och kollar på tvn. Det finns jäklat ingenting att se i kväll. Så jag tror att vi ska slå igång byggare bob eller Dora, så att vi kan ha nått att se på innan lillkarln ska sova. Fast egentligen borde han somna när som helst. Han har inte sovit så mycket i dag, så få se hur han sover i natt.

I morgon är det bara en dag tills pappan kommer hem. Ååååj vad jag längtar!! Jag saknar att kramas med honom om nätterna. Sängen blir så stor utan han. Trots att Jonte tar upp en nog så stor plats.

Trots att vi har varit på språng, större delen av dagen, så har jag ändå diskat undan nästan all disk och plockat ihop här hemma. Det har verkligen sett ut som ett bombnedslag. Sussi hjälpte mig också så det gick ganska snabbt. Tack för det!

Nu börjar Alfred vara sömnig så nu ska jag försöka få honom att somna.
Sov gott hörrni!
Allmänt | | Kommentera |

Ovanligt pigg

God morgon på er!
Vi såg sommarkrysset igår kväll, sen gick vi och la oss. Alfred somnade direkt jag la ner honom i sängen. Han har inte vaknat en endaste gång i natt. Vi gjorde morgon kl 07.00 och jag var ovanligt pigg då jag vaknade. Skönt!

På en stund ska jag gå ut med jycken sen ska bebis äta frukost. Sen vet jag inte vad vi skulle ha hittat på. Det är ju super fint väder i dag så vi ska nog vara ute i alla fall. :) Skönt med sol och värme för en gångs skull. Nu är ju klockan inte så mycket, så det kan ju ändras. Men jag hoppas inte det! För vi vill vara ute!

Pappan tog sig fram helskinnad och det var då tur! Nu är det inte länge kvar innan han kommer hem igen. Men då på tisdag kväll åker jag och Nilla till Sara i Piteå och ska sova där. Vi är nog inte hemma förrän onsdag kväll någon gång, då vi ska på äventyr hela onsdagen :) Men då jag kommer tillbaka ska jag och mina killar bara mysa och ha det bra. Det är en rolig vecka nästa vecka. Mycket att se fram emot :)

Nu vill Jontehunden gå ut. Bäst att lyda.
Ha en fin söndag!
Allmänt | | Kommentera |
Upp