Slöa slöa söndag!

I dag har jag varit jätte trött hela långa dagen.. Och jag har inte ens vart i fyllan i helgen. Men uppenbarligen kan man känna sig sliten ändå.

Igår var jag hos Nina till sent in på natten för att jag hjälpte henne klart med tapetseringen. Det blev rätt bra med tanke på att ett hör var typ snett. Alltså rent väggen var sne, inte tapeten.. Det blir nog jätte bra bara listerna och möblerna kommer på plats.
Jag hade även en städar dag hemma hos mig igår. VIlket var väldigt behövligt kan jag ju säga. Jag tvättade och plockade undan allt skrot, så nu går det då leva här igen iaf:)
Jag insåg igår då jag inte rymde allt i torkskåpet att jag har förjävla mycket kläder. Och jag använder nog säkert inte ens hälften av det, men jag vill ändå inte kasta bort något. Det kan ju vara bra att ha! Mormor syndrom kallas det. :)

Till veckan blir det jobb som vanligt. Jobbar även helgen nästa vecka och det känns små surt men vad ska man göra. Hoppas bara att det inte är så stressigt.. Jag jobbar en delad tur på söndag så då hinner man ju sova lite under dagen;)

Linus kommer hem på Tisdag så det blir nog så att jag kommer att umgås en aning med han. Det känns skönt att vi kan umgås, för vi har roligt ihop:) Det är bara så synd att det alltid blir en massa skitsnack så fort folk ser oss tillsammans, men som mina kloka vänner sa, känns det som att folk orkar lägga ner energi på att prata om er så är dom säkert bara avundsjuka. Låt dom hålla på om det gör dom glada. Det får ju stå för dom. Och det håller jag med om... Haha, det blev många DOM men så kan det bli ibland..

Och SKOLAN närmar sig med stora steg. Får lite ångest då jag tänker på det. Men det ska samtidigt bli roligt. En gång i tiden älskade jag faktist skolan (tro det eller ej!) så jag tror att det ska gå bra. Jag hoppas då det iaf:)

Nu ska jag kasta mig i badet och läsa färdigt min bok.
Vi ses då vi ses!Min lilla bebis då han var pytteliten:)Sussis lilla bebis då han var pytteliten
Allmänt | | Kommentera |

tvättar dag

Igår blev det en väldigt lång dag för mig. Men jag ska väl egentligen inte klaga. Det tog ändå inte så lång tid att varva ner när jag väl fick komma hem, utan jag gick i duschen sen hoppade jag i säng direkt och sov till 9 i morse. Jag hann inte mer än klä mig så ringer pappa och säger att han ska komma hit med en dammsugare. Så nu när jag nu har en fungerande dammsugare ska jag sätta igång och städa. Jag har redan hunnit tvätta 2 tvättar och har två till i maskinerna nu så snart ska jag hänga upp dom och sen ta tag i disken som förövrigt snart springer iväg av sig själv. Usch!

Nu måste jag dricka lite dricka så att jag orkar med den här dagen.
Allmänt | | Kommentera |

LESS med stora bokstäver!

Fan vad folk kan gå en på nerverna bara genom att lägga idiot komentarer. Det finns inget värre än när människor lägger sig i saker som dom fan inte har något med att göra... Tänk så underbart allt skulle vara om man skötte sina egna liv i stället för att hålla på och lägga näsan i blöt. Jag är less. Och som sagt med stora bokstäver dessutom!

För övrigt jobbar jag som en tok känns det som. Men det är bra. Roligt ibland också. Som Anna-hita sa, har man bra arbetskamrater så blir det både roligare och lättare.
Idag for vi ett gäng och åt på Hans på hörnet. Det var riktigt roligt. Våra gamlingar blev så glada, mätta och nöjda över att dom fick komma ut och det kändes ju toppen för vi som följde med givetvis.
Om jag inte jobbar i helgen så blir det kanske att ta sig ett glas vin med Linnea. Det var ju ett tag sedan så det skulle vara trevligt. Men med min tur är det väl någon som är sjuk så att jag måste jobba...

Det känns på ett sätt som att det har hänt jätte mkt sen sist jag skrev men kan ändå inte komma på vad mer jag skulle ha skrivit. Jag har ju som sagt mest jobbat och varit med Linus. Och Sussi och Jens ocskå..
Nästa vecka hade jag kanske tänkt komma mig iväg till mamma på mina lediga dagar, om jag nu har några. Det var en evighet sen jag var där sist.

Nu ska jag strax hoppa i säng och ladda inför morgondagens jobb.
Sov gött!
Allmänt | | Kommentera |
Upp