skolan är ett jävla skämt!

Gud så otroligt bitter jag låter i alla mina inlägg. Men det hör till då det är som det är och då det aldrig blir bättre. I torsdags så pratade vi som sagt med tidningen och i dag då det blev publicerat, ja man kan väl säga att stämningen på skolan var väl inte den bästa. Ett möte med elever, rektor och lärare senare, resulterade i ilska och irritation. Om möjligt mer än tidigare. Sandbackaskolan är ett jävla skämt!
I morgon ska jag och min vapendragare Emelie till Maud för att höra om det är möjligt att hoppa av, för att sen nästa termin läsa om dom kurser som vi missar. Så vi får väl se hur allt slutar. Men jag kan säga att jag har absolut ingen som helst lust till att fara på skolan. Det är då en sak som är säker..
Allmänt | | Kommentera |

Vi bor i Arvidsjaur

Jag blir så jäkla förbannad då jag hör hur folk konstant pratar skit. Nu menar jag inte enbart skit om mig eller mina vänner, utan skitsnack i allmänhet. Något annat som retar gallfeber på mig, är när människor säger "ja, men så är det att bo i Arvidsjaur" Jo, vi bor här, men hur fan kan det vara som en ursäkt som gör det okej att gå omkring och praktiskt taget HITTA PÅ saker om andra. Det är helt jävla sinnesjukt att vuxet folk ens beter sig så här. Nog kan jag också skvallra. Men då är det oftast typ, vet du vem som gick hem med vem, jag sitter inte och hittar på helt banala saker om någon som dessutom kan vara saker som sårar, bara för att!
Efter att ha läst vad Anna skrev på facebokk blev jag rent jävla ledsen! Hur fan kan man med gott samvete gå omkring och säga sånna där saker då man absolut inte har en endaste liten aning om hur det egentligen ligger till.
Men man förstår ju att personen som det kommer ifrån måste ju vara jävligt korkad och dessutom kan ju han/hon inte må så bra med sig själv! Men det är inte heller en ursäkt. Det är ju inte konstigt att världen ser ut som den gör så länge det finns sånna där idioter..
Tack för mig!
Allmänt | | Kommentera |

Tidningen

Ni kommer inom en snar framtid kunna se jag, Linnea, Emelie och Annica i tidningen. Vad det handlar om kan ni läsa där för jag orkar inte dra allt just nu. Men det handlar om skolan iaf...
 
I morgon ska jag och mina klass tjejor till A för middag och lite vin. Det kommer nog att sitta fint efter denna helvetiska månad.
I skrivande stund väntar jag på Nina som skulle komma och hälsa på, men hon verkar då aldrig dyka upp.
 
Hej svejs!
Allmänt | | En kommentar |
Upp