20120330

Det var svin länge sedan jag var in här och skrev, men jag ser nu att trots det har jag rätt många som är in och kikar om jag har skrivit något skvallerbart:)

Iaf så har det hunnit hända massor. Eller egentligen inte massor men lite iaf.
Bla så har jag vart och tagit cellprov för första gången. Det vill jag aldrig mer göra om kan jag säga!
Jag har börjat äta några nya p-piller som tydligen ska vara rena miraklet och dessutom har jag lyckats få en infektion i en äggstock. Detta resulterade i att jag inte fick supa på 7 dagar, för jag fick några fiffiga tabletter. Det var inte antabus (eller hur det nu stavas:) som Patrik trodde.
7 dagar har gått och i dag hade jag så ont så jag trodde att jag skulle dö! Så bra var dom!

Jag har även hunnit göra 2veckor av min praktik och jag trivs som fisken i vattnet trots att det är en väldigt tung avdelning.
Jag har även fått veta att jag mest troligt ska jobba där hela sommaren. jag kommer att sakna svalan...

På en kort sekund kommer min mor hit och min gammsyster, så då ska vi ut och gå på marknaden i det fina vädret.

Jag har stängt in J i toan för han var så jävla jobbig, så jag måste väl kliva upp från min sköna soffa och släppa ut skurken.

Ha en bra helg!
Allmänt | | Kommentera |

.........

man kan bli nå jävla less!
Allmänt | | Kommentera |

Sur som en citron

Helgen har vart kanon! 80tals festen gick av stapeln i lördags och eftersom vi är vana damer gjorde vi det vi kan bäst. Vi flippade ur. Kanske en aning mkt hemma hos Emma. Vi drack sprit och tjuvrökte och fy fasen så kul det var! Thea är utan tvekan dans kungen och Emma ska få en strippstång någon gång:) Jag hade tänkt lägga upp några bilder men jag har inte tagit tummen ur än..............................
Lappis däremot sög som vanligt och våra gubbar spydde och small. En hemma och en på lappis. Den tredje fick sova på soffan. Men så får det också vara ibland:)

Igår var vi ute och körde skoter. Fy så skönt det är att bara fara ut och göra upp en eld och sitta och må.
Efter det for vi hem och sen såg vi en film och sen Big brother. Jag somnade hos D innan bb var slut så jag missade typ allt.

Nu har L farit och jobbat. Något senare for han i dag, trots att jag hade ställt klockan på 5. Så nu är jag sur som en citron. Men en vecka går fort.  

Jag ska försöka sova en stund, för jag har nämligen sportlov!!

Hej och hå!
Allmänt | | Kommentera |
Upp