Pengar rullar in som det ska. Det går bra nu..

Jo pengarna rullar in men jag vet inte om det går bra för det. En del av mig är så super glad, lättad, lycklig, kär och galen men då den andra delen är något mörkare. Betydligt jobbigare. Och hemskt mycket tråkigare... Jag har Rebecca att tacka för att jag än inte har förlorat förståndet helt. Och även mina fina lärare som alltid kommer med kloka råd då dom behövs som mest. Även om man blir less på dom så är dom ändå väldigt förstående. Linus bidrar sjukt mycket till den bra delen. Massor faktiskt. Även om han är borta under veckorna. Men i morgon kommer han hem!
Även den här lilla kotten gör mig väldigt glad!
Iaf så har mitt och Linus paket kommit!!!!! Jag är så sugen på att se innehållet att jag håller på att dö!!!!! Jag blev lite förvånad över att han var så intresserad, men det var nog för att han hörde hur mkt Nina skröt:) Så TACK Nina! ;)

I dag har jag även börjat planera lite julklappar. Johanna och Sussi får mest nödvändiga saker. Och eftersom Johanna bara lär få bebis saker så bestämde jag mig för att hon ska få något till sig själv av mig. Som hon behöver och vill ha.
Sussi får som sagt något som är nödvändigt. :) Camilla tror jag att jag vet till och även till mamma. Då är det bara far, bror, och baby kvar. Och mammas och pappas respektive och mormor och morfar.. Å helvete, jag tycket ju inte att det var så många kvar men det var det visst....
Vad tusan ger man till dom på den manliga sidan? Nåja, det får så lov att lösa sig. Det måste det helt enkelt!

I morgon hoppas jag att Nina ska ha tid med mig så att vi kan skvallra lite. För jag har skvaller! Fast nu lät det som att det var jätte häftigt skvaller och det är det väl kanske inte. Inte direkt...

Nu ska jag fortsätta kolla efter julklappar.
Ha en trevlig kväll!
Allmänt | | En kommentar |

Något av en bloggtorka

Jag har haft fullt upp så jag har inte kommit ihåg att skriva här på ett tag. :)
Igår kom Nina förbi och klippte J och efter det drack vi lite vin. I natt kom baby hem så nu får jag ha han hemma tills på söndag. Bättre än inget iaf:)
I kväll ska vi fara å se bio och jag längtar så mkt! Jag är som ett barn på julafton:)

Dessutom har jag varit duktig och måla klart byrån. Nu är den vit och fin. Nu ska den bara få torka klart sen ska jag ställa den på plats och fylla den med sängklader och handdukar och kanske gardiner om det ryms.
Åsså har jag och Sussi julpyntat lite. Japp, det är sant. Jag har en julpyntad lägenhet. Jag har till och med strykit gardinerna. Jag kanske ska passa på att måla ett kors i taket nu då jag ändå har färgen och penslarna framme:) Linus bestämde ju att vi skulle ha en julgran i år, så då var jag som tvungen att dar fram lite jul grejer. Annars skulle det ju bara se dumt ut..

Tvätten är strax klar så jag måste gå och vika ihop kläderna som är i torkskåpet så den blöta tvätten ryms... Hatar att tvätta!

Ha en bra helg!
Allmänt | | Kommentera |

Det farligaste med att se sex and the city

det måste vara att man börjar tänka så jäkla mycket. Sen blir man även smått deppad då Carrie och Big gör slut för andra gången (Jag grinar som en bebis varje gång) och då hon träffar han och hans nya tjej. Hjärtat exploderar sönder i mig varje gång. Nu ska jag strax börja se tredje sesongon och jag minns inte riktigt vad som händer i den men förmodligen kommer jag att ligga i fosterställning i soffan och lipa som en hysterisk unge. Tur att L har farit till moskosel med en av hans pojkvänner så att jag och J får vara själva och se sex and the city
Allmänt | | Kommentera |
Upp