Sömnig mamma

Hallå där! 
I morse slog ungen upp ögonen före kl 06.00. Helt vild och entusiastisk var han. Jag var varken det ena eller det andra. Jag startade tvn och vände mig om i hopp om att han skulle kunna underhålla sig själv en stund så jag kunde fortsätta sova, men inte det. Innan jag visste ordet av det så satt han i vanlig ordning på min bröstkorg, med händerna på mitt ansikte. 

Direkt vi kom ner åt vi frukost och sen dess har Vi lekt, myst, jagat varandra och sett tv. Jag hoppas att Alfred är trött snart för jag är en väldigt sömnig mamma just nu. 

I morgon kommer Linus hem. Gud vad jag längtar efter honom. Och Alfred längtar nog ännu mer. Sånna här kortveckor är dom bästa! 

Nu vill barnet läsa en bok. 
Hej så länge! 
| | Kommentera |

Hemmagjord pizza :)

Vi gjorde egen pizza i dag till middag och Alfred gav det högsta betyg! Han åt nästan mer än mig :)

Medans pizzan var i ugnen så diskade jag undan lite disk och Alfred underhöll mig med lite dans. Han är det gulligaste som finns när han dansar alltså! 

Nu sitter vi vid hans lilla bord och funderar vad vi ska göra resten av den här dagen. Men det blir nog inte så mycket avancerat. Kanske starta en tvättmaskin. Kanske äta lite glass. Kanske hoppa i badet eller kanske alla tre. Vi får se!

För övrigt har jag blött näsblod 2 gånger i dag. Från ingenstans har det bränt till högt uppe på insidan av näsan, sen har det bara börjat spruta blod. Så jävla besvärligt! Det har blivit så när jag har böjt mig fram. Båda gångerna... 
| | Kommentera |

Måndag.

God morgon mina damer och herrar! 
Igår städade jag nästan hela huset. Jag har köket kvar men det får bli i dag eller i morrn. 
Det var helt underbart skönt att gå och lägga sig i ett nystädat sovrum och i en renbäddad säng. Det tyckte Alfred också! Jag köpte ju ett täcke till honom på Ikea som han älskar. Det är så mjukt, skönt och fluffigt så jag förstår att han gillar det :) 

Ett annat köp som han älskar är hans lilla bord och stolar. Han satt vid det hur länge som helst igår. 

Linus åkte på jobbet igår, men han ringde för en stund sedan och sa att han kommer redan onsdag (torsdagen  är ju skärtorsdag ) och snacka om att det känns skönt! Lite lyxigt nästan! :) 

Nu ska vi göra frukost sen hoppa i några kläder!
| | Kommentera |
Upp