Ensamt

Hej på er!
Alfred och Jonte åkte för några timmar sedan. Nu har sussi, Jens & Astrid åkt hem och jag sitter själv i soffan och vet inte vad jag ska göra av all den här tiden jag plötsligt har. Jag kanske ska sätta mig och pyssla lite.
Jag saknar min bebis så otroligt mycket. Men samtidigt är det skönt att pusta ut lite.

På bara några timmar kommer Linus hem. Jag lär nog sova, men det är ändå skönt att veta att han kommer hem så jag slipper vara helt själv.

Nu ska jag se om det finns något bra att se på tvn. Annars åker pysslet fram.
Hej!
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

God morgon!
Äntligen torsdag och i natt kommer äntligen linus. ♡

Vi har sovit kanonbra inatt. Alfred har vaknat en gång och ätit och är det så här varje natt, så kan jag absolut leva med det :)
Vi har hunnit käka frukost och vara ut med jycken. Nu ser vi sommarlovs morgon och leker lite på golvet. Alfred springer omkring med två slevar och skriker. Han är nästan mest vild på morgonen, såklart, det är då jag är som tröttast :) Men det går ändå bra, för han roar sig ganska mycket själv nu. Då hinner jag blogga, kolla min mail och planera vad vi ska käka till lunch & middag :) Man hinner ändå med ganska mycket bara han leker själv en stund :)

I kväll ska jag på middag hos Elin och Robin. Det ska bli skoj. Alfred åker till brännberg och ska få busa med farmor och farfar. Skönt med en paus!

Nu börjar han kräva min uppmärksamhet. Ha en bra dag!


Allmänt | | Kommentera |

Ugglor

Hej!
Vi har varit hemma hela dagen och bara myst, busat, lekt & pysslat. Då Alfred sov på förmiddagen målade jag lite ugglor på stenarna som jag grundmålade igår kväll. Så här blev dom
Dom övre är ganska små och den nedre är ganska mycket större. Jag har gjort två små till som jag ska ha i köket. Dom andra ska sitta i en kruka på bron. :)
Åh vad jag älskar att pyssla! Det är så rogivande!
Sen har jag även börjat sy på mitt nästa projekt. Men jag måste köpa en annan tråd i morgon innan jag kan fortsätta. Ni får se bild på det sen då det är klart. :)

Nu ska sussi snart fara och vi ska gå och lägga oss. Det är ju en dag i morgon också. Och då kommer Linus hem!! ♥
Alfred åker till hans farmor i morgon eftermiddag och ska stanna där till fredag eftermiddag. Då ska jag och Linus passa på att sova och sätta upp lite lister, klippa gräset, städa, köra bort skrot osv..

Hoppas ni har haft en fin dag!
Sov gott.
Allmänt | | Kommentera |
Upp