Tänder

Estelle kämpar för fullt med sina nya tänder. Nätterna är hemska och dagarna går så oroligt sakta. Jag vill bara sova! Gud så trött jag är! 

Vi räknar dagarna tills Linus kommer hem.. 

Allmänt | | Kommentera |

Rutiner

Hej på dig! 

Det har varit långa uppehåll här inne den senaste tiden men nu har vi snart landat i våra vanliga rutiner igen. 

Alfred hade första förisdagen i torsdags och det gick bra. Han var blyg i början men när jag hämtade honom så var han varm i kläderna och berättade hur roligt det hade varit att träffa sina kompisar i gen. Gud vad han har saknat att hänga med dom. 

Dagarna rullar på. I veckan är Linus henna och vi har hunnit med massor. Vi har rensat ut så mycket skrot här hemma! 4(!!!) Sopsäckar har åkt ut, från min garderob. Alla barnkläder är utsorterade, vinterkläderna inventerade och sommarkläderna undanplockade. Panten är till och med pantad! 
Heja oss!

I dag bokade vi en utlandsresa. I mars åker Jag, syrran, svärmor & Sara till Läs Palmas i Spanien. 8 dagar med sol och värme kommer att sitta som gjutet! Jag längtar och är otroligt övertaggad. Jag sa till Johanna i dag att jag redan ska börja packa. Helt otroligt är det inte, trots att det är långt över 100 dagar kvar. Hehe... 

Vi har också hunnit med en sista middag på kåtan i kväll. Kul att alla kunde samlas. Synd att vi måste vänta tills nästa sommar innan vi kan göra om det. Äta på kåtan alltså.. 
Nu har barnen just somnat så nu ska jag se Harry potter! 
Hej så länge! 

Allmänt | | Kommentera |

Full fart ingen rast & ingen ro!

Hej på dig! Hoppas du har en fin sommar!

Förra veckan Linus var på jobbet, tapetserade jag & Johanna om köket hemma hos oss. Först renoveringstapet sen vanlig. Det var slitsamt men det blev så himla fint! 
Tusen miljoner tack till Johanna,Sussi & mamma som hjälpte till! 
I veckan då Linus har varit ledig har det verkligen varit fullt upp. Vi har inte varit stilla många timmar. I onsdags åkte vi till Skellefteå för att köpa färg och lite annat till köket. 
Torsdag började jag måla kaklet och i går satte vi upp dom sista listerna. DET.BLEV.SÅ.JÄVLA.FINT!! 

I dag åker Linus på jobbet så i veckan ska jag försöka ta tag i tvättstugan. Den ska skrubbas och all tvätt ska tvättas vikas och sorteras. Sen tror jag att jag ska dra penseln där inne också. Vi får se hur långt jag hinner. 


Nu ska jag läsa min bok medans den lilla sover. 
Ha det gött!

Allmänt | | Kommentera |
Upp