En bra dag!

Alfred var lite ledsen då jag lämnade honom på föris men det hade gått över fort som tur var. 

Precis då jag hade parkerat hemma fick jag ett sms där det stod att min ring hade kommit, så då åkte jag och hämtade ut den. GUD så fin den var. Och den passade helt perfekt på mitt finger. Jag vill ha på mig den redan nu! :)

Vid 10.30 åkte jag upp på k4a och käkade lunch med mina framtida kollegor och gisses vad vi fick skratta! Det är ett härligt gäng, så jag ser fram emot att få jobba med dom! 

När klockan närmade sig 12 åkte jag på föris och hämtade chefen. Han ville definitivt inte följa med hem idag, men han var så illa tvungen. 
Väl hemma dammsög jag soffan med våtdammsugaren och när Alfred hade vaknat åkte vi till moskosel för att umgås och kolla på majbrasan. 
Nu är vi hemma och har landat i soffan. Morgondagen blir stressig då jag måste packa, städa, tvätta, diska och en massa annat, men det ska nog gå bra. En dejt med Nina ska också hinnas med. 

Nu väntar sängen. 
Hoppas ni har en fin valborg! 
| | Kommentera |

Föris

God morgon! 
Vi har sovit superbra i natt. Morgon gjorde vi 07.15 så det var ändå helt okej att stiga upp då. 
Vi har hunnit äta frukost, borsta tänderna, klätt på oss och startat en tvättmaskin.

Nu ligger vi och väntar på att klockan ska bli 8.50 så vi kan åka på föris. Jag har en Alfred här hemma som är extremt taggad. Han har haft på sig skorna sen vi klev upp och tar hela tiden tag i min hand och leder mig till dörren. Föriskillen ❤

Dom ringde från sjukan i morse och sa att det inte blev nått cell prov för att barnmorskan var borta. Så då får det bli efter jag kommer hem från utlandet. Nåja, då hinner jag göra bort en massa måsten i stället. 

Nu ska jag försöka plocka undan lite innan vi ska åka. 
Hoppas ni får en fin dag! 
| | Kommentera |

Frammåt

Hej där!
Hos oss är det rätt så lugnt i dag. Vi har myst, sovit och busat lite på förmiddagen. Jag har även hunnit packa lite grejer i resväskan, ritat av tvdosorna så att mamma ska kunna använda tvn och datorn. Skrivit ner allt hon behöver veta om Alfred och hans rutiner osv. Även skrivit en lista på hur man ska handskas med en magsjuka och febrig Alfred om den situationen skulle uppkomma (Förhoppningsvis slipper han åka på nått nytt) så nu borde hon klara sig :)

I morrn då Alfred är på föris ska jag försöka hinna göra några ärenden. Jag måste en sväng på apoteket och dollar. Och jag får INTE glömma cell prov tagningen.. 
| | Kommentera |
Upp