Barnen

För det mesta slåss dom och bråkar, men ibland händer det att dom är snälla med varandra också. Som i går kväll. Då läste Alfred babblarna för Estelle och hon satt still och lyssnade 5 sidor i alla fall. Det är syskonkärlek det. 😄


Allmänt | | Kommentera |

Sjuka

Hej där!
Vi är sjuka.. Barnen är snoriga och jag har en överjävlig hosta och känner mig sjukt hängig. 
Linus är på jobbet så det blir väldigt lite hjort här hemma i veckan men det är inte mycket att göra åt.

Det är 14 dagar kvar innan vi lämnar kylan och snön mot värme och sol. Gud vad jag längtar. Det enda som är synd är att Linus har SM den helgen då jag är borta. Det är ju den viktigaste tävlingen för honom och jag hade så gärna velat följa med. Men jag får heja på honom från solstolen i stället. 

Nu ska jag gå och väcka den lilla som ligger ute och sover. 

Allmänt | | Kommentera |

11 år

God morgon i stugorna!

I dag firar jag och Linus att vi hängt ihop i 11 år. Fan vad tiden springer förbi! 
Vi firar genom att vara med varandra & barnen. Kanske åker vi till Brännberg och käkar middag hos frans & Matilda. Vi får se helt enkelt. 😄 Dagarna går så fort. Snart har Estelle gjort hennes första riktiga vecka på dagis och det går himla bra faktiskt. Hon har än (pepparpeppar) inte varit ledsen en enda gång då jag lämnat av henne och det är tur. Hatar att sitta och gulgråta i bilen utanför dagis. Gud så många gånger jag har gjort Det! 

Alfred har kommit in i en riktig pysselperiod. Han vill sitta i pysselrummet hela dagarna om han får. Han övar på att klippa cirklar, komma ihop grejer, skriva sitt namn, pärlar osv. Det är då en grej han har ärvt av mig - pysselgenen. Åh vad vi ska vara rädda om den! Hehe. 
Estelle gillar att få kladda med färg. Hon springer direkt till lådan där färgen finns också plockar hon upp allt på bordet. Sen klappar hon i händerna när hon är klar. Min lillhöna. 

Hela familjen sover än men jag kunde inte sova längre än till 06.00.. Kanske för att jag somnade kl 20.00 igår.. Jag måste skärpa mig. 
När dom andra stigit upp ska jag försöka ta mig till gymmet. Jag behöver få röra på mig idag trots den hemska träningsvärken jag har i hela jäkla kroppen. 

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag! ❤


Allmänt | | Kommentera |
Upp