Igår fick himlen en till ängel

Igår dog mormors syster Elvy. Hon fick kämpa med så mycket sjukdomar och tillslut gick det inte längre. 
Nu får hon vara med mormor igen och den tanken gör mig glad. ❤

Idag öppnade jag annonsxet och insåg att det är första gången på jag vet inte hur länge som det inte fanns med en julhälsning från mormor & morfar eller Elvy & Eskil. Dom skickade in en varje år.. 
Jag ringde Linus och tokgrät en stund. Det är så ofattbart att en människa kan vara här och nu för att en sekund senare vara borta. 

Innan jul skickade vi ett julkort till morfar på barnen. Han ringde mig då han hade fått det och var så glad och tackade så mycket. Han sa att han önskade att mormor hade levt så hon hade fått se så fina barnen var. Det önskar jag med. 
Jag hade verkligen önskat att hon fått lära känna Estelle mer. Jag är helt säker på att om mormor hade levt i sommar hade dom två gått hand i hand med sandaler på fötterna och ätit glass i solen. 

Allmänt | | Kommentera |

God jul!

Vilken magisk jul vi har haft. Vi har bakat, ätit, lagat mat, ätit, busat, badat, ätit, myst, sett film, sett kalles jul, öppnat julklappar, skrattat, gråtit, ätit, varit på äventyr, sett när tomten sov i sin verkstad, ätit, sovit, varit på julklappsjakt, träffat tomten som fastnat på taket och en himla massa mer. 
Vi är lyckligt lottade som har så fantastiska människor som Dan & Nilla i vårat liv. Dom gjorde den här julen verkligen magisk. 

Barnen har fått så himla mycket fina grejer. Jag och Linus också för den delen. 
Det tog en evighet att packa upp allt men snart är det mesta på plats. 
I morgon åker Linus på jobbvecka igen så jag och barnen åker tillbaka till Brännberg på lördag för att fira in det nya året. Det känns supertrist att Linus inte kan vara med, men det får lov att gå ändå. 
Jag kan inte fatta att ett helt år redan har passerat. 
Snart börjar den lilla också på dagis. I vanlig ordning hann jag inte med nu heller. 
Nu ska jag lägga barnen. Dom är vaken på övertid, alla nya leksaker skulle ju inventeras innan läggdax så klart. 
Hoppas eran Jul har varit fin. 

 

Allmänt | | Kommentera |

Måndag hela dagen

Hallå där!

Lilly & Harry kom i morse före 8 och har varit här hela dagen fram tills dess att Johanna slutade jobba. Dom ska vara här i morgon också. 
Snacka om full rulle hela dagen. Som dom har bråkat! 
Alfred har inte varit riktigt pigg i dag så vi får se hur det blir i morgon. Det känns inte roligt att vara barnvakt om han ska vara lika hängig som han var i dag. Men vi får se! Mycket kan hända efter lite middag och sömn. 
Estelle har då i alla fall varit lycklig över att Lilly har varit här. Det är hennes favoritmänniska. 
mystjejer ❤

I dag kan vi äntligen säga att i morgon kommer pappa hem. Gud vad barnen längtar efter honom. I vanlig ordning rusar Estelle till dörren så fort hon hör någon ute och skriker paapppaaa! 
Alfred frågar varje kväll hur många minuter det är kvar innan pappa är hemma. Igår var han lite ledsen när han skulle sova. Men det gick över när jag berättade att Ruben ska fira jul med oss hos farmor & farfar. Lilla fina människa. 

Nu måste jag väcka den lilla så att hon inte är så svårsövd i kväll. 
Ha en fin Måndag!
Allmänt | | Kommentera |
Upp