Närhet

Estelle är en riktig mysunge. Hon älskar allt som har med närhet att göra och så länge hon får ligga i famnen eller på bröstkorgen, sover hon. 
Då hon ska sova för kvällen vill hon att jag ska hålla henne i handen så att hon känner mig hela tiden eller så måste hon ligga kloss mot och hud mot hud. Så ligger hon nu. Kletad mot min mage med ansiktet. Det är mysigt! 
Alfred ligger på andra sidan och kollar på gladiatorerna. Han vill också ligga nära och det säger jag heller inte nej till. Bästa mysungar!

Tänk vilken skillnad det är på valborgsfirandet nu för tiden. Förr var man onykter vid den här tiden och nu ligger jag redan i sängen och ska snart sova. 
Fast jag klagar inte. Att vakna i morgon och slippa vara bakis är guld värt. Speciellt när man har 2 barn man ska ta hand om. :) 


| | Kommentera |

3 veckor


Den stora lilla damen blir 3 veckor I dag. Det känns helt sjukt att det redan gått så fort! 

Livet som 2 barnsmamma rullar på. Det är lite bökigt att få ihop vardagdpusslet ibland, men med lite övning och en hel del tålamod så hittar vi nog snart rutiner som passar oss. 

Det finns stunder då jag vill dra mig i håret och sätta mig ner och gråta för att stressen blir för påtaglig eller för att jag dör av en svettattack eller för att Alfreds raseriutbrott tar knäcken på mig, samtidigt dom Estelle för 2a gången skiter precis när vi ska gå ut genom ytterdörren och vi redan är sena till en tid vi ska passa.. Men ändå så finns det inget i livet som jag är mer stolt eller tacksam över. Mina barn är det absolut bästa som har hänt mig. 
| | Kommentera |

Sur brud!

God morgon! 
Natten har väl varit okej. Estelle har vaknat flera gånger och varit en riktigt sur brud varje gång. Hon har velat äta men inte riktigt kunnat suga fast. Hon ligger som bara och stöter med munnen i bröstvårtan. Vet du varför? Och efter det får hon ett raseriutbrott. 
Då hon har skrikit har Alfred suckat väldigt högt och dramatiskt dragit filten över huvudet och sen vänt sig om. Fisunge! ❤

Jag ska snart hoppa i duschen, sen ska Estelle bada. Linus & Alfred gör sig klara för gym och dagis. Det är så härligt när linus är hemma och vi kan dela upp rutinerna så här. Nästa vecka blir det första veckan med dagis lämning & hämtning för mig. Vi får se hur det kommer att gå. Jag kommer att måsta stiga upp kl 6 typ.. 

Nej, nu måste jag kliva upp! 

| | Kommentera |
Upp