Måndag

Alfred är hemma från dagis i dag. Efter en helvetisk natt, så är varken jag eller han i skick för några större manövrar idag... 
Inte linus heller för den delen. Den stackarn har jobbat natt hela veckan. Slutade 06.00 i morse, körde hem och har nu lekt med Alfred i någon timme. Nu ska vi alla 3 dock sova! Minst 2 timmar!

Medan killarna har lekt så har jag städat uppe. Det känns som att jag gör det hela tiden, men det blir så SJUKT dammigt där uppe. Jag blir lika förvånad varje gång jag dammsuger, hur det på sån kort tid kan bli stora dammråttor.. Nu är det gjort, endast toan kvar och den ska jag göra i kväll om jag orkar.. 

Men nu ska vi vila! 
| | Kommentera |

Han som inte ville stiga upp i morse.

Hej på er! 
Febern försvann lika snabbt dom den kom igår (nästan i alla fall) så vi har sovit bra i natt. Och gissa vad? Ungen chockade mig och sov till 10.30 i dag. Alltså när hände det sist??! 
Skönt med sovmorgon i alla fall! 
Jag tror att han är i någon tillväxt period eller nått för man märker att han har börjat behöva mer sömn nu. Det är ju jätteskönt för oss så jag klagar inte. :)

Vi klädde oss i rask takt och gick ut och sopade av bilen, sen iväg på ica för att handla pepparkaksdeg, sen hem och käka lite och efter det har vi städat.
Nu ligger vi och myser och ser frost. Vi laddar batterierna inför det kommande pepparkaksbaket. Hur kan vi egentligen vara så här slöa när vi sov så länge i morse? Fattar inte.. 


Han som inte ville stiga upp i morse :) 
| | Kommentera |

Feber

Matilda & Freddy kom hit vid 12 och åt lunch med oss. Hemmagjord pizza stod på menyn och det gick hem. Lagom till efterrätten kom Janina & Charlie så vi fikade och surrade ett ganska bra tag. 
Alfred blev grinig och hängig så han fick gå upp och sova en timme. 
När han vaknade hade han dock feber. 39.1 i båda öronen (och nej jag tog inte tempen direkt han hade vaknat!) Så när främmande hade åkt hem fick barnet Ipren sen la vi oss i soffan och mös ett bra tag. Nu har han fått tillbaka lite aptit i alla fall så lite pizza gick ner. 

Trots främmande så har vi pottränat ändå och det har gått bra. Inga olyckor än så länge och trots att han hade på sig blöja när han skulle sova, så var blöjan torr när han vaknade och han sa till direkt att han ville kissa. Jag kan nog inte säga tillräckligt många gånger, hur stolt jag är! 
Fina fina pruttunge! ❤

Jag hoppas att vi ska göra en tidig kväll i kväll. Det känns i ryggen att jag har stått upp mycket idag. Innan Matilda & Freddy kom, bakade jag en omgång Kladdmuffins till. Så nu finns det fika i alla fall :) 

Nej, nu ska jag hänga upp tvätten, annars lär jag glömma bort den. 
Ha en fin kväll! 
| | En kommentar |
Upp