Energi

Hej på dig! 

Dagen började på bästa sätt. Hela familjen har fått ny energi så vi är pigga och glada. 
Estelle har sovit hela natten och har ätit ersättning som vanligt i natt. Dock fortfarande väldigt svagt blandad för att inte reta magen. 
Hon är på bättringsvägen! 

Vi satte upp torkvindan på baksidan igår. Jag längtar efter att få hänga ut kläderna! Dom luktar ju så gott när dom fått torka ute. Och nu kan man tvätta ner än bara två maskiner per dag. Suveränt! 

För tillfället sover den Lilla, Alfred ser en film och Linus är ute i garaget. Jag har städat uppe. Bytt alla sängkläder, hängt ut täckena på vädring och startat en tvätt. Nu ska det röjas och städas nere också. Också hade jag tänkt försöka dra fram allt som ska med till logen.. 
Jag har ett gäng lådor med mormors gamla saker som jag också ska gå igenom. Kanske jag hinner det i eftermiddag. 

Alfred var sugen på pizza så kanske jag skickar iväg han och Linus på tre kronor. Alfred tycker att det är så spännande att äta på restaurang. Estelle får inte äta nått annat än ersättning tills det här fått 48 timmar, så det är snällast mot henne om hon inte ser maten för då ska hon också ha. Hon är ju en riktig pizza tjej! Precis som sin mamma! 🤣 

Nu ska jag sätta igång och städa. 
Hoppas ni får en fin onsdag! 

Allmänt | | Kommentera |

Piggare

Estelle sov 1 och en halv timme på förmiddagen. Innan det var hon ju som sagt helt borta. Hon var så ledsen hela tiden och somnade och sov små snuttar hela tiden. 

Efter att hon sovit så där länge vaknade hon med lite nyare energi och jag fick i henne 60 ml vatten (bra med nappflaska så man kan hålla koll på mängden) 
Efter det har hon varit piggare och gladare. Hon har även druckit lite cola med vätskeersättning. 

Efter att Alfred fått middag i magen gick vi ut en stund. Estelle fick gunga medan Alfred hoppade studsmatta. Vi hann med att vara i sandlådan en sväng också. 
Fy fan vad skönt det var att vara ute i friskluft. 

Jag har städat och saneras huset. Hängt tvätt och städat toan, medan barnen roade varandra. 
Nu sover dom båda, Linus är på väg hem och jag ska snart skalla kudden jag med. 
Huvva så trött jag är. 

Hoppas eran dag har varit fin. 

Allmänt | | Kommentera |

En ny vändning

Estelle hann vara pigg i några timmar. Inatt spydde hon igen och hela dagen i dag har varit ett enda stort mörker. Hon sover eller gråter. Vill inte ha något utan vill bara vara nära. 

Jag väntar på att 1177 ska ringa upp så då får vi höra om vi måste åka till sunderbyn eller vad dom tycker.. 

Alfred är så orolig. Han ligger bredvid henne hela tiden. I flera dagar har vi nu bara varit inne. Han är helt otroligt snäll och det är tur att han älskar att se film. Annars hade det här aldrig gått. 

Han är så fin mot henne. Ligger och stryker Estelle i håret när hon sover så att hon ska känna att någon är där. Han försöker leka med henne då hon är vaken och hämtar alla möjliga grejer som hon kan tänkas vilja ha. Han är bäst min storkille. Bästa Alfred ❤

Allmänt | | Kommentera |
Upp