Sprängas.

Vi har legat och sovit i några timmar. Hur fan ska det gå för mig sen då bebisen kommer? Jag älskar ju att få sova med alfred dom här 2 timmarna efter dagis. Aldrig i livet att lill kompisen kommer att gå med på det. Det vet jag redan nu... Jag måste tänka kan ut någon plan känner jag! 

I alla fall så har jag legat på nått konstigt sätt nu när vi har sovit. Typ halvt på magen och på nått sätt klämt mitt vänstra bröst så att det nu känns som att det ska sprängas. Gud förbannat så ont det gör. Jag blir inte ens förvånad om jag skulle lyckas ge mig själv en mjölkstockning nu. Det kan man tydligen få innan man ens fött fram ungen... Med min tur... Ja ni ska få se!

Nu måste vi göra någon middag. Jag är hungrig och svag.
| | Kommentera |

Bajs som gör mig glad.

I några dagar nu har Alfred försökt skita utan framgång. Han har fått bajsmedlet men det har inte blivit någon affär för det. Nu har jag börjat ge honom några frön som man blandar i frukosten, och kanske är det dom som funkar för i dag har han bajsat. Både han och jag blev överlyckliga. Han skrek rakt ut -" mamma, BAAAJS!" Sen fick jag en high five. Den bästa high fiven på länge. 

Nu ska jag njuta av den här bajslyckan ett tag, sen vila. Sen får vi se. 
Hej så länge! 
| | En kommentar |

V 16

En ny vecka har kommit. V 16 är vi i nu och allt tickar på som vanligt. Jag spyr, kissar ner mig, mår illa, mår som en kung, gråter, skrattar, skrattar tills jag gråter osv. Så det finns inget nytt och spännande att berätta tror jag. 

Jag har ju en app på telefonen så att jag kan följa med i bebisens utveckling (det hade jag med alfred också :)) och det är faktiskt lika roligt att läsa om allt som sker, den här gången som förra gången. 
Bebisen väger i alla fall ca 80g nu och kan vinka och röra på sig som vanligt. Alla leder är färdigutvecklade och både nervsystemet och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är så häftigt att sånt redan funkar! 

Så här stod det under fliken "partner" (detta gäller Linus alltså! :))
Det här ska han själv få läsa när han kommer hem! ;) 

Jag vet inte om magen har växt nått. Jag tycker att den står stilla i samma storlek, men Linus säger att den har blivit större. Så det kanske den har. Jag har ju lyckats förstöra en jacka redan för att magen är för stor, så det ska bli spännande att se hur stor den är i vinter. Jag hoppas ändå att jag slipper bli gigantisk...

Nu väntar frukost & dagis. 
Ha en bra dag! 
| | Kommentera |
Upp