En kvar

Hej på er! 
Igår köpte vi en ny säng till Alfred. Så efter att vi kom hem från Johanna och Palle skruvade vi ihop den och Alfred fick provligga i den. Han lärde sig direkt hur man skulle ta sig ur också, men det gör inget för den nya sängen är så låg så även om han skulle trilla ur den skulle han nog inte göra illa sig. 
I alla fall så somnade han just efter nio och sov till halv sju tror jag det var. Han har inte klivit upp en endaste gång i natt och det var så skönt att killa på klockan och inse att det faktiskt var morgon.

Linus har åkt till Gävle i dag för en tävling. Det är osäkert när han kommer hem. Det beror lite på om dom åker ut eller går vidare. Så jag och Alfred är själva i helgen. Men det ska nog gå bra. 

Till veckan har jag endast en körlektion kvar. Sen är det uppkörningen. Jag är redan så nervös! Jag hoppas det går bra så att jag kan återgå till vardagen igen. 
| | Kommentera |

Jag är glad!

I dag klarade jag teoriprovet! Gisses vad skönt det känns att "bara" behöva fokusera på körningen nu farmöver. Trots sömnbristen är det här en himla bra dag. Jag är glad!
| | 3 kommentarer |

Trötttrötttrött!

God morgon. 
Jag är så trött i dag. Alltså trött på en helt ny nivå. Har jag inte vaknat av att Alfred har försökt hoppa ur sängen, så har jag vaknat av stormen där ute. Jäklar vad det blåser! 

Medans jag är på körskolan i dag, ska Linus och Alfred hämta Alfreds nya säng. Då är det bara det stora problemet kvar. Att få ungen att ligga kvar i sängen. Men det kommer väl kanske... Förhoppningsvis. 

Linus semester blir kanske inte så lång som vi hade hoppats att den skulle bli. Det ser ut som att han bara blir hemma i två veckor till, då hans chef ville att han eller ruben skulle börja v 46 i stället för v48. Och Ruben ville inte, så det blir nog Linus som får göra det. Känns ju lite surt, då han bara har varit hemma på helgerna hela sommaren. 
Dessutom har vi en massa saker som ska göras innan all den tunga snön kommer, så det hade ju varit bra om han kunde vara hemma som det var tänkt. Vi får se hur det blir och göra det bästa av situationen. 

Jag och Alfred sitter och ser stadens hjältar. Han är helt inne i programmet och det är bra, för jag har ingen energi till att busa och leka just nu. Huvudvärken har också kommit krypandes.

Ha en fin dag!
| | Kommentera |
Upp