Storkillen ♥

Hej där!
Vi har landat hos Camilla i moskosel och Alfred har precis somnat på min mage. Han är så mysig!

Vi har vart hos Johanna hela dagen och det var kul att få spendera lite tid med småisarna♥
Jag och Johanna var på varuhuset en sväng och då köpte jag ett par skor till Alfred. Eftersom han står mest hela tiden nu så ska dom ju vänja sig med att ha skor på sig. Och dom var inte lika dyra som alla andra skor jag har tittat på så det kändes inte SÅ dyrt.


Min storkille♥ Han som skulle vara liten för evigt växer så himla fort. Pappan kommer att bli så himla stolt när han får se att sin lilla fisbebis står helt själv. :)
Oj vad jag saknar Linus. Idag har det känts som att det är en evighet tills han kommer hem igen. Så där hopplöst långt bort. Men i helgen ska vi ju vara i moskosel, så tiden borde ju gå fortare. Vi ska grilla i morgon kväll eller på söndag. Vi ska ut på björnzafari och elda ris och bara må. Så jag hoppas att det blir bra väder hela helgen. Hoppas kan man ju göra. :)

Nu ska jag med snart göra kväll. Vi ska upp tidigt i morgon för då drar vi till Piteå på loppis. Jag längtar! :)

Sov så gött hörrni! ♥
Allmänt | | En kommentar |

30 maj

God morgon!
Jag vet inte vad det har varit med Alfred i natt, men han har legat och snurrat som en jäkla virvelvind precis HELA natten. Han sparkade mig över näsan så jag började blöda näsblod. Så vid 04.30 gav jag upp. Sen dess har vi i stället bara myst i soffan.

Inte städade jag eller packade igår. Somnade i soffan med Appysnappy så det måste jag göra i dag i stället. Töpisktttttt!
Bäst att sätta igång...


GRATTIS till min älskade andra hälft som fyller år i dag!

Han är min stora stora kärlek i livet och utan honom skulle mitt liv inte vara lika bra som det är i dag. Jag älskar dig så mycket så det gör ont i hjärte! ♥♥♥♥♥


Allmänt | | Kommentera |

Man blir så trött...

...av att vara ute. Det är så härligt då det är så fint väder och varmt i luften, men det tar på krafterna. Alfred är lika slö som mig. Han sitter på golvet och ser Dora utforskaren på datorn. Pillar lite halvhjärtat på nån leksak och sen bara myser i täcket.

Vi har varit i marklundsparken i flera timmar. Bara fikat och surrat om allt och ingenting. Det är så lättsamt att umgås med Janina och Amanda. Dom är som så mysiga på nått vis :) Så det måste vi göra om!

Då vi kom hem, hann jag med nöd och näppe rädda mig själv från ett bajskalas. Jag såg att ungen började trycka på så jag rusade iväg med honom på toan och satte ner honom på lillringen och hade jag vart en sekund segare så hade han hunnit spränga blöjan! Jäklar vad han sket!! Jag kanske inte skulle ha gett han chokladpuddig! :D Hehe nåja, då vet jag det till nästa gång :p

Nu ska vi fortsätta slappa innan vi ska sätta igång med städningen. I morgon åker vi till mamma, och då känns det som skönt att ha stökat bort här hemma så att man slipper komma hem till ett bombnedslag. Packa måste jag också göra! Och tvätta...

Hoppas ni har haft en fin dag! ♡
Allmänt | | Kommentera |
Upp