Surtjej

I morse kvart över 7 snörde jag alfred i badkaret. Han blev så lycklig när jag frågade om han skulle bada. Snacka om att vi har en badanka till unge! :) 
Estelle däremot sov till 8.45. Då fick jag väcka henne så att vi skulle hinna på dagis i tid. 
Hon blev så sur! Hon älskar att sova länge på morgonen så det var en riktig surtjej jag satte i bilen.. 

Nu ligger vi I sängen igen. Estelle äter och när hon somnat ska jag sätta igång och städa här uppe. Det ser ut som ett jävla bombnedslag. Jag fattar inte hur sovrummet kan vara det stökigare rummet! 

Hoppas ni får en fin dag! 
| | En kommentar |

En bra dag.

Så trött att han inte tog sig hela vägen upp i soffan ❤
Lilla brud vad du gör mig lycklig! 
När blev han så här stor?! 
Rackarungarna ❤

Grattis min Linus på födelsedagen! 💗 
| | Kommentera |

Dagarna springer förbi

Och jag hinner inte riktigt med... 

Det är svårt att hitta tid till att blogga. Eller egentligen inte, men jag prioriterar annat istället. Vilket egentligen är dumt för jag har inget minne, så bloggen brukar för mig funka som en "kom ihåg lapp"... 

Vi var till Piteå igår. Jag, Estelle, Johanna & hennes kids och Sussi & hennes familj. 
Vi gick en sväng på loppisen och sen gick vi på stan tills dom stängde. Det var roligt att se nått annat för en dag. 
När vi kom hem åkte vi ut på klubben och kollade vad dom gjorde där. Det var kul att träffa alla, vi hinner som aldrig ses allihopa på samma ställe längre. Ungarna lekte oavbrutet och Alfred var inte svårsövd igår kväll. Han la sig i sin säng och somnade på direkten. Dom hade haft en kanon dag här hemma. 

Det är så härligt att vara ute nu när sommaren har kommit. Jag förökar promenera på morgonen och det är verkligen ett bra sätt att starta dagen på. Man får sån energi av solen och Estelle vill oftast sova då så då passar jag på. 
Jag måste dock köpa mig nya skor för jag har en sån hård kant bakom hälen på dom jag har så jag får skavsår. Fast det är ändå på tiden. Dom är välanvända om man säger så :) 

Estelles utveckling går framåt. Hon är så nyfiken så då man håller i henne vill hon vara mer som upprätt så att hon kan se. Hon vill fortfarande ha mycket närhet, i alla fall på natten för då ligger hon kloss mot mig. 
Hon ler och försöker snacka mer och mer för varje dag som går och det finns ju inget gulligare. Man hör "huuhuu" någon gång ibland och man kan inte annat än skratta själv. 
Min lilla uggla. 
Hon har en period varje kväll då hon är superledsen och förbannad men den brukar inte vara i mer än 2 timmar högst. Skönt!
Hon har storlek 3 på blöjorna och storlek 62 på kläder. 
Jag ska gå upp på BVC någon dag i veckan och väga & mäta henne. Det ska bli spännande att se hur mycket hon har växt. 

Lilly och Astrid är fortfarande väldigt facinerade över bebisen. Dom är fram och kollar vad hon gör och håller henne sällskap om dom tycker att hon ser ensam ut. Astrid ska vara med och byta blöja och frågar varje gång -"har han bajsat?" Gulligaste stortjej åhman! 
Lilly vill gärna sköta och hjälpa till. Hon älskar att köra vagnen så Estelle har redan en egen taxi chaufför.
 Hon blir så mallig då man säger bra jobbat eller tack för hjälpen. Den stortjejen vill nog ha en egen lillasyster snart. Hehe :)

Nu ska jag ta och hoppa i duschen för när ungarna vaknat och ätit frukost hoppar vi i bilen och åker till mamma. Linus åker och jobbar i dag, så det är bäst att hålla Alfred sysselsatt. Annars är han så förtvivlad. 

Grattis till alla mammor där ute! Hoppas ni bli bortskämda och får fina presenter. Det förtjänar ni! ❤
| | Kommentera |
Upp