Helt slut

Jag är helt slut i huvudet. Vi har haft veckans andra prov i dag och det gick väl rätt bra. Men det har jag nog Ludde att tacka för, om jag nu klarade det, annars är det hans fel att jag kuggade:)

Jag och Linus har just lagat mat och hunnit äta, så nu har han gått ut för att hjälpa Daniel med flytten och jag sitter här som ett fån och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Köket måste städas, så jag hade tänkt göra det nu.. Eller på ett tag. Då jag hittat åt motivationen till det. Sen ska jag gå och ställa mig i duschen och stå där i 100år.

I helgen ska jag lura med mig L till Moskosel. Men jag har än inte kommit på hur..
Eller jag kanske skulle ha påbörjat tapetseringen i lillrummet. Det har ju stått rätt så stilla där nu ett tag.

Nu tror jag att min vän spöket är här och härjar igen. Himla trevlig typ det där.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag!
Allmänt | | Kommentera |

Tröttare än fan själv

jag gick och la mig 19.00 i går kväll för att jag skulle kunna stiga upp tidigare i morse och plugga. Men sängen var så skön så jag steg upp typ nu...

Sussi var här och bytte gardiner åt mig och fixade på lite i tvrummet. Jag är så otroligt bortskämd! Det blev superfint, så tack än en gång S:)

Jag måste kasta mig i duschen nu, och sen panikplugga innna skolan.

Ha en bra dag!
Allmänt | | Kommentera |

En helt fantastisk helg

Torsdag kväll packade jag och Emma in oss i hennes fars bil och åkte till Umeå. Åh vad jag tycker om den staden alltså!
Vi såg lite tv sen somnade vi.
Fredagen klev vi upp tidigt, sen kastade vi oss ut på stan och spenderade väldigt mkt pengar. Jag köpte så himla mkt fint:) Men även till två av mina sytrar och till Linus såklart!
Sen drog vi och handlade lite mat och vin sen hem, laga middag (Emma stod för den biten såklart) och drack lite vin. 20.20 somnade jag :)
Lördagen gick vi en snabb sväng till på stan, men då handlade jag bara kläder till L, Emma sålde några böcker också. Sen på max för att äta och efter det packade vi in så mkt i bilen som rymdes och började resan hem i gen.
Väl hemma umgicks vi med våra andra superfina damer. Dom kan verkligen det där med att få en att skratta! Det är dom himla duktiga på:)

Idag hade vi en lektion, som bestod av att skriva prov. Som ändå gick ganska bra. Vissa frågor var som rena grekiskan för mig, men jag hoppas då innerligt att det gick vägen. I morgon väntas ytterligare ett prov. Dock med Hjördis, så jag ska nog inte förvänta mig att det kommer att gå lika bra där. Hon är en hård nöt att knäcka...

Nu är tvätten i gång, så nu ska jag dra dammsugaren och skurkäppen en sväng. Sen blir det pluggning för hela slanten!

Snart kommer Linus hem! Som jag längtar! :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp