Längtar!!!!

Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter linus. Det blir nästan värre då jag vet att han kommer hem i morgon. 
Vi får se om vi inte hämtar hem Jonte också, fast bara för det sätter det väl igång och han får vara själv. Fast då har vi ju turen att ha både systrar och en bror här på samhället.. :) 
Idag har vi vart ute och cyklat. Två svängar dessutom. Vädret har ju vart kanon så man vill ju som inte vara inne. Dessutom har vi spelat badminton en stund och fy så jobbigt det var. Kaggen är ju lite i vägen om man säger så. Snacka om framtung! 
I morgon får jag som sagt flytta hem igen. Det ska bli himla skönt att få sova i min egen säng igen! Sånt tänker man inte på att uppskatta då man är hemma.... Också kommer mamma ner, så vi får väl se om det blir att umgås med henne något också. 
Nu ska jag i alla fall försöka sova. 
Hoppas ni har haft en fin dag. Sov gott.
Allmänt | | Kommentera |

Det är jobbigt att vakna och sakna

Inatt har jag vaknat en miljon gånger. Vart upp på toan lika många... Varje gång jag har vaknat har jag saknat Linus och Jonte nå fruktansvärt. Det är svinjobbigt att vara utan dom båda.
Igår innan jag kunde somna, låg jag och tänkte på dom här 9 månaderna som kommit och gått. Jag blir så glad då jag tänker på att jag när som helst får träffa min bebis för allra första gången men samtidigt inser jag att alla mysiga stunder jag och Linus har haft med magen, kommer att vara förbi. Det känns lite bitterljuvt då vi båda har älskat magen hur mycket som helst. (Trots att man harhaft dagar man bara har känt sig fet!!!) Men magen kan jag absolut leva utan, bara jag får ut lillkillen :) 
Inatt har jag trott flera gånger att det är dags. Jag har haft sån jäkla "mensverk" och samtidigt känt ett sånt jäkla tryck i dom "nedre regionerna" men bebis är kvar där inne ändå.... Jag tror att jag ska be bm undersöka mig på tisdag då jag ska dit, om det inte har satt igång innan. Så att inget är på tok eller så.. 
Än har jag inte stigit upp och ska ligga kvar här så länge det är möjlig. Det vill säga, tills lullis kommer och terroriserar mig. Det är rart med barn :) Utan henne i veckan, hade jag nog gått och blivit kockowahiba. Hon är så underhållande den här lilla damen och man kan inte annat än att skratta då man ser henne. Lillpilly som har blivit så stor. Hon kommer att hata att inte få all uppmärksamhet då våra nybebisar kommer. Och gud vad hyss hon kommer att lära dom! :) 
Nu hör jag hon, så det är bäst att lägga undan ipaden och göra sig beredd på svettiga småfötter i ansiktet. Livet känns lätt i dag. Trots att vi är inne på 4e dagen över vårt beräknade datum..
 
Ha en bra dag!
Allmänt | | Kommentera |

Piteå

Idag har jag och Johanna och Lilly hunnit vara en sväng till piteå. Jag tröstshoppade lite bebiskläder och sen for vi hem. Givetvis åt vi på max också! Än vill då inte bebis komma. Han måste helt enkelt ha det för bra där inne...Men har vi klarat av att vänta på honom tills nu, klarar vi nog ett tag till. Men det gör ju inget om han skulle bestämma sig för att komma i natt :) Nu ska jag försöka sova. Hoppas ni har haft en bra dag. Pöss!
Allmänt | | Kommentera |
Upp