Lördag & söndag

God kväll. 

Barnen har just somnat och jag tänkte lite att jag skulle hinna uppdatera er om helgen. 
I går åkte vi ju på Leos lekland i Luleå. Gud vad kul det var att se Alfred så där glad och busig. Det var kul att få göra nått bara jag och han. 

Estelle gjorde morgon kl 02.00 i natt.. Alltså snacka om att testa ens psyke. 

Så fort hon somnade så ryckte det till i hela hennes lilla kropp, typ som att hon fick ström och sen blev hon super ledsen. Gick inte trösta, inte heller söva om. Ingenting fungerade. 
Vi gick ner och var nere tills klockan slog 05.30. Då var hon så trött så att hon däckade i min famn. Vi sov till just före 8 då vaknade Alfred och väckte oss. 
Koffeinintaget i dag har varit grovt. Trots det är jag riktigt trött så nu ska jag strax sova. 


I morgon ska jag baka hade jag tänkt. Jag fyller ju år på onsdag så jag tänkte göra bort lite bakning i morgon. Inget avancerat men något i alla fall. 


Hoppas du haft en fin helg! 

Allmänt | | Kommentera |

Fredag

Hej där!

Det är fredag hela dagen lång och det känns i kroppen. Jag och Alfred ligger i soffan och ser barnis och fröken ligger ute på bron och sover. Det är så härligt när man kan ligga och vila så här en stund! 

I morse när barnen ätit frukost drog jag igång och började städa. Jag har dammtorkat i tvrummet och rensat blommorna på döda blad. Jag har dammsugit alla element och rensat bort skor som inte används. Köket är på gång det också, men jag behövde en paus kände jag. Toan ska få sig en omgång sen ska golven dammsugas och skuras. 
Vi får se hur långt energin räcker i dag. 

Jag har skickat iväg en beställning till h&m i dag. Jag längtar redan tills det dimper ner i brevlådan. Dock är det inget till mig själv utan bara till Alfred, men det är roligt med paket ändå. :) 


Pappa, jag tänkte att jag lägger upp den här bilden till dig. 

Då vet du vilken mugg du inte ska köpa åt mig. Jag fyller ju år till veckan. Höhö! 😁

Allmänt | | Kommentera |

Jag & du alfred

På lördag åker jag och Alfred på Leos lekland med mina systrar. Det ska bli kul att få lite egentid med honom. Estelle får stanna hemma med hennes moster och mormor. Hon kommer nog att ha roligt hon med. Hon kan det där med att röja, så henne lär det inte gå någon nöd på. 
På tal om nått helt annat. 
Nu hoppas jag verkligen att våren har tänkt komma. Fy vad jag är less på den här snön! 
Jag har tänkt köpa sommarskor till Alfred, men vad är det för idé om snön ändå fortsätter att komma. 
Alfred är så laddad att lära sig cykla, så nu får det baske mig bli bra väder så att man kan vara ute. 

Nu ska vi lägga oss och sova. Om grannens jävla hundar kan sluta skälla någon gång.. 
Sov gott.

Allmänt | | Kommentera |
Upp