Helt ensam

Det är länge sedan jag var helt ensam. Inget barn, ingen hund och ingen sambo har jag hemma just nu och det känns lite läskigt.
Alfred åkte med hans farmor till brännberg i eftermiddag och sen dess har jag hunnit göra en massa måsten.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa körkortsboken tills jag somnar.

Sov gott!
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Hej på er!
Kl 07.00 var det morgon för mig och unge herr vikberg.
Han var så söt då han stod där i sin säng och bara tittade på mig då jag kom in i hans rum. Sen började han skratta som en galning, och när jag kom ner och såg mig själv i spegeln så förstår jag om han först blev lite chockad och sen dog i skratt. Jag reagerade ungefär samma. Jag såg ut som att jag hade fått en elstöt och inte fått sova nått på 20år. Jätte söt med andra ord!

Jag håller på att försöka packa Alfreds grejer som han ska ha med sig till farmor. Han ska vara där i några dagar, så det blir ju endel grejer som behövs. Trots att han är så liten. Men det viktigaste har jag nog fått med i alla fall.

Nu kommer Johanna strax. Vi ska på apoteket en sväng (jag måste köpa hostmedicin och näsprey) DET MÅSTE JAG KOMMA IHÅG! Annars övelerver jag inte en dag till...

Linus ligger uppe och sover än. Han drar på en nattjobbvecka i dag. Men som det ser ut nu är det bara två veckor kvar, sen ska han vara ledig ett tag. Det ska bli skönt!
Nu måste jag klä barnet. Hej så länge!
Allmänt | | Kommentera |

Sömntutor

Jag kastade Alfred i vagnen kl 15.00 och där somnade han mer som direkt. Linus kom i samma veva, så vi slog i gång en film och la oss i soffan. Där somnade vi båda två och vaknade två timmar senare av en upprörd son som skrek genom babyvakten att han var vaken. Grannungarna väckte nog honom då dom var på gården och lekte och skrek. Annars hade han nog sovit en stund till.
Det var i alla fall gudomligt skönt att sova dom där två timmarna!

Efter vilan ställde jag mig och lagade mat. Sen for vi ut och raggade en stund och nu har vi just badat ungen.
Alfred älskar verkligen sitt badkar. Och jag kan sitta och titta på honom hur länge som helst då han är så där galen och busig.

Nu ska han snart sova och vi ska leta åt nån dålig film att se.
God natt folket!
Allmänt | | Kommentera |
Upp