5 veckor

I dag går jag in i min 5e vecka som förkyld. Fy fan säger jag bara.. Jag ser inget ljus. Det bara fortsätter. Förra veckan eskalerade det dessutom och hostan togs till en ny nivå. Jag är så less!


Vi har haft en bra vecka. Men som vanligt går ledigveckorna alldeles för snabbt. Man hinner bara blinka så är det torsdag. Och sen är det måndag igen.. Linus åkte på jobbet i dag och det är lika ensamt varje gång han åker i väg. Huset känns inte lika varmt utan honom.

Nu ligger vi i sängen. Barnen har somnat och jag ska lägga mig och läsa min bok. Jag har börjat med Camilla Läckbergs isprinsessan. Lånade den i dag på biblioteket och har redan läst halva boken. Den kvinnan kan verkligen skriva. Man fastnar direkt!
Men först.. hostmedicin...!

Allmänt | | Kommentera |

Så tacksam.

Det är sån tur att jag har mina svärföräldrar. I morgon åker barnen till dom och ska stanna tills på fredag. Linus åker och jobbar i morgon så jag ska få vara ensam ett par dagar och bara vila. Det behövs verkligen och jag vet inte hur jag ska kunna tacka Dan & Nilla för att dom ställer upp. Det har varit en slitsam vecka så kroppen verkligen skriker efter sömn. 

Natten till i dag sov jag 3 timmar. Hostade inte jag hostade lillan. Hostade inte hon, var det Alfred. 
Det ska bli otroligt skönt att få sova själv och slippa väcka alla andra. 

Så till er mina svärisar, vill jag säga tack! För att ni ställer upp och vaktar det finaste jag har. Jag älskar er! ❤

Allmänt | | Kommentera |

Tvättstugan

Hej på er! 

I morse drog jag igång storstädningen av tvättstugan. Jag har tvättat hela tvättberget färdigt, skrubbat duschen, dammsugat, torkat alla ytor, skurat, skrubbat tvättmaskinen and so on.. 
Fy fan så snuskigt det blir av allt damm. 
Nu är det då i alla fall klart och det känns skönt. 

Sjukstugan här hemma fortsätter. Vi är fortfarande förkylda. Estelle är vaken på natten för att hon hostar och kan sen inte somna om. Linus och Alfred kan sova igenom det mesta och märker aldrig att vi nattsuddar. På morgonen är det bara att stiga upp, oavsett hur mycket sömn jag har fått för det är då min hosta är som värst så då går det inte sova. 
Estelle går igenom en separationsfas just nu. Hade hon inte gjort det hade Linus kunnat ta henne på natten men för tillfället är det bara jag som duger. Hela tiden varje dag. Om det är besvärligt och påfrestande? O Ja! Men jag tänker att det förhoppningsvis går över snart. 
När vi åker till Stockholm i oktober ska jag vila upp mig. Det är mitt mentala mål just nu. 

Linus blir nog hemma några dagar längre. Jag orkar inte vara ensam just nu. Det är jobbigt att vara sjuk själv när barnen också är det. Om det bara hade varit besvärligt under dagen hade det gått an. Men när man inte får sova som man behöver blir det genast mycket svårare att vara människa. Jag vill bara bli frisk. Och att barnen får vara friska! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp