Lördag

Dagen har sprungit förbi.

Jag har pysslat på med grejer till Estelles dockskåp och ungarna har lekt. 
Jag har tagit bort madrassen från myskojan och ställt in spisen och bordet & stolarna så nu har dom ett eget lite hus att leka i. Det var uppskattat! Där har dom suttit hela kvällen och lekt snällt. 

I morgon eftermiddag åker vi till Brännberg. Barnen får vara där tills Linus kommer hem, eftersom jag ska jobba måndag. 
Det kommer att bli en tuff vecka men det ser jag fram emot. Det ska bli kul att höra sen på fredag kväll hur Linus har upplevt veckan. Hehe jag gissar på att han lär vara slut 😂.. 

Nu ska jag gå ner och hänga tvätt sen ska jag mysa ner mig med barnen i sängen och läsa min bok. 
Jag är inne på sista boken i fjällbackserien. Vad ska jag läsa sen? Kom med tips! 

Ha en fin kväll! 

Allmänt | | Kommentera |

Hej och hå!

Hej på er!

Vintern har anlänt och jag fryser som aldrig förr. 
Alfred är överlycklig däremot. Han var så gullig i morse när han for fram med snöräven i sin gula overall. 
Estelle är mer skeptisk. Hon har nog inte begripit tjusningen med snön än men det kommer nog. 

Statusen här hemma är rätt lugn för tillfället. Barnen sover och jag kollar ikapp serier på Netflix. 
Vi har just blivit friska från den förra evighetslånga förkylningen men nu är det en ny på gång. Alfred är riktigt snorig och hostig och Estelle snorar i kapp. 
Jag har mest halsont än så länge men Linus däremot är riktigt risig. 

Igår var vi med Estelle på sjukan. Hon har inte bajsat normalt på länge så hon fick lite hjälp på traven. Dock är det inte som vanligt än. Vi får se hur det är i morgon annars måste vi nog kanske upp med henne en sväng till. 

Jag ska börja om och jobba! 
Fram tills dess att Estelle har sin inskolning (22januari) så blir det bara varannan vecka (då Linus är hemma) men sen blir det förhoppningsvis mer. Det ska bli spännande att göra nått annat om dagarna än att bara vara hemma. Det är så klart jätte härligt att kunna vara hemma med barnen, men det är även behövligt att göra annat ibland också. 
Det ska bli intressant att se hur omställningen blir för Linus. Han är ju van att jag alltid är hemma och roddar det mesta. Nu ska han få prova på hur det är att ta det stora ansvaret själv. Jag längtar! Hehe! 


Jag håller på att renovera ett gammalt dockskåp som Estelle ska få i julklapp. Hon älskar att leka med Lillys, så det ska bli kul att se när hon öppnar det. 


Det ska tapetseras och inredas. Ett projekt helt i min smak. 

Det kluriga är att hitta små möbler som är i rätt storlek. Kanske farfar Dan får ingripa och snickra ihop nått om det krisar. 

Nu ska jag se det sista avsnittet av Chicago fire sen väntar sängen. 
Ha det gött!

Allmänt | | Kommentera |

Daggekort

Hej på er! 

Det har varit några intensiva dagar här hemma. Estelle har haft 41 i feber i några dagar och har varit riktigt risig. 
Alfred åkte till Brännberg i söndags och kom hem i dag. Det kändes så taskigt mot honom att inte få så mycket uppmärksamhet då Estelle har varit som fastklistrad på mig. 
Han har i alla fall haft det super bra, som vanligt. 
Tusen tack för barnvakten! 
Sen är det alltid kul att höra att Dan & Nilla tycker att han är så enkel att ha där. Det är sällan några bekymmer och det är ju skönt! Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan mina svärföräldrar. Dom är guld värda i mina ögon. 

I morgon vankas det daggekort. 
Eftersom Alfred egentligen bara går måndag,tisdag & torsdag så ska jag och Estelle följa med honom på dagis i morgon. Jag tänkte passa på att gå över på småis och hälsa på så Estelle få se hur det ser ut där. Hon börjar ju den 22 januari så det kan ju vara kul med ett studiebesök då vi lika har några timmar att ta kål på i morgon. 

Nu ska jag läsa min bok en stund. Jag har börjat läsa fjällbacka serien av Camilla Läckberg och jag har redan matat igenom 6 böcker. Dom är så bra! Så spännande och man fastnar direkt. Dom böckerna rekommenderar jag verkligen! 

Ha en fin kväll!

Allmänt | | Kommentera |
Upp