Daggekort

Hej på er! 

Det har varit några intensiva dagar här hemma. Estelle har haft 41 i feber i några dagar och har varit riktigt risig. 
Alfred åkte till Brännberg i söndags och kom hem i dag. Det kändes så taskigt mot honom att inte få så mycket uppmärksamhet då Estelle har varit som fastklistrad på mig. 
Han har i alla fall haft det super bra, som vanligt. 
Tusen tack för barnvakten! 
Sen är det alltid kul att höra att Dan & Nilla tycker att han är så enkel att ha där. Det är sällan några bekymmer och det är ju skönt! Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan mina svärföräldrar. Dom är guld värda i mina ögon. 

I morgon vankas det daggekort. 
Eftersom Alfred egentligen bara går måndag,tisdag & torsdag så ska jag och Estelle följa med honom på dagis i morgon. Jag tänkte passa på att gå över på småis och hälsa på så Estelle få se hur det ser ut där. Hon börjar ju den 22 januari så det kan ju vara kul med ett studiebesök då vi lika har några timmar att ta kål på i morgon. 

Nu ska jag läsa min bok en stund. Jag har börjat läsa fjällbacka serien av Camilla Läckberg och jag har redan matat igenom 6 böcker. Dom är så bra! Så spännande och man fastnar direkt. Dom böckerna rekommenderar jag verkligen! 

Ha en fin kväll!

Allmänt | | Kommentera |

Dagarna går

Dagarna springer förbi och jag hinner som vanligt inte med längre. 


Helgen i Stockholm var hur bra som helst. 
Att se Linus tävla är så jävla roligt. Jag är så nervös. Han är så nervös och att få se honom ta ett guld & ett brons gjorde mig så stolt. Fy fan vad han har kämpat. Både med kost och träning. Han har piskat sig själv länge och äntligen gav det resultat. 
Nu är det bara ladda om för SM. Hoppas dom lägger det senare i år så att jag kan följa med. 
Förra året var det den 9 mars tror jag.. och 9 mars åker jag utomlands. Hoppas hoppas att det blir senare.

I går var vi på bvc med Estelle på 18månaders kontroll. Nu väger hon 12 kg och är 83cm lång   

Det gick så fort att komma hit. 
Jag vill så gärna ha henne liten en stund till. 


Alfred har kommit in i en period där han vägrar att bli fotograferad. Jag hoppas det hinner ändras innan onsdag, för då är det daggefotografering. Kanske går det bättre om det är någon annan som står bakom kameran. 


Vi var på bamsegympan ikväll. Jag hade med Estelle så jag kunde inte vara med och se alla momenten på hinderbanan men det gick bra ändå. Och Alfred var stolt när vi satte oss i bilen. -"mamma, jag klarade faktiskt att vara utan dig på bamsegympan!" 
Han har också blivit stor för snabbt. Han var ju nyss bebis han med. 

Barnen har somnat och jag sitter i soffan och fördriver tid. Jag har varit så stressad i dag så jag har svårt att varva ner och kunna uppskatta lugnet. Det känns besvärligt. Jag hittar ingen ro i kroppen så då kan jag inte läsa eller se tv ens för jag får inte ihop koncentrationen. 

Hade Linus varit hemma hade jag gått ut på en promenad men det går ju inte nu. 
Nåja.. Jag ska göra ett sista försök med boken. Vi får väl se hur det går. 
Ha en fin kväll!

Allmänt | | Kommentera |

Kanelbullens dag

Vi bakade igår. Alfred älskar att baka, Estelle gillar mest att äta degen. Bullarna blev goda i alla fall. 


Vi stannar i Brännberg tills i morgon. Kl 13 åker vi till Skellefteå sen flyger vi till Stockholm. Barnen får vara kvar med farmor & farfar. Åh vad jag kommer att sakna kottarna men det ska bli skönt att få göra nått annat också. 

Hoppas ni har en fin dag! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp