Dag 6

Det är inget skämt den här gången heller. 6 dagar över tiden och jag känner inte ens av en förvärk längre. Det som dock fortfarande håller mig vaken om nätterna är att jag inte får någon luft. Det gör ont i lungorna och bröstkorgen hur jag än ligger så jag är vaken. Ibland mer och ibland mindre. 
Jag vet inte hur länge jag ska palla med det här. 

Jag var ju till barnmorskan igår. 23kg har jag gått upp och bebisens hjärtljud lät bra. 
Jag hade inte öppnat mig nått mer men hon var och kände och grejade på så att det kanske skulle hjälpa till på traven lite. Jag tvivlar...
Dock tyckte hon att bebis hade sjunkit ner ännu mer med huvudet så vi får väl se.. 
Har inget hänt innan fredag så skulle jag ringa sunderbyn. Då får jag antingen komma dit och bli igångsatt eller så får jag komma dit bara för att få sovsprutor. 

Fy fan vilken ångest jag får bara av att tänka på att bli igångsatt. Det gick så jävla dåligt sist, hela grejen alltså. Alfred som fastnade, hans hjärtljud som bara försvann och att ha en människa som kastar sig på magen och trycker. Sugklockan som lossnar flera gånger, att bli klippt & sen ihppsydd fel... Alltså jag orkar inte ens tänka på hur den här gången skulle bli! 


| | 2 kommentarer |

Överjävlig

I dag har det varit en överjävlig dag. På alla sätt och vis. Jag vaknade helt slut, så bara där sattes ribban för hur dagen skulle bli. 
Jag har haft så otroligt mycket vätska i vaderna, fötterna och händerna så det har känts som att jag ska explodera vilken sekund som helst. 
Jag har känt mig allmänt nere hela dagen och jag är inte van att känna så här.  

Linus och Alfred har varit flitiga i dag i alla fall. Dom har hackat bort en massa is från uppfarten, städat bilen och satt fast basen till babyskyddet. Alfred har varit flitig och skottat bort snö med sin lilla traktor. Utan mina killar hade jag blivit galen! 

Den lilla mannen bestämde att vi skulle ut på en prommis med vagnen. Bästa Alfred!  ❤ 

I morgon ska jag till bm. Vi får se vad hon säger och tycker. 
| | En kommentar |

3dagar över tiden.

Vi har just landat hemma. Jag har just duschat och nu ligger vi och slöar i soffan. 
Trots att vi har sovit som klubbade sälar i natt, så är jag supertrött! 

Idag har jag gått 3 dagar över tiden. Än känns det lugnt, för så länge man håller sig sysselsatt och inte behöver vara ensam så går det faktiskt bra. Bättre än förväntat. 
Men det hade varit skönt ändå om det hade velat sätta igång. Skönt kanske är fel ordval, höhö, men ni fattar! 😃  
Nej, nu måste jag piggna till annars somnar jag! 
| | Kommentera |
Upp