Måndag.

Jag är äntligen hemma efter en lång dag. 

I morgon väntar jobb och på onsdag ett läkarbesök i Piteå. Det gruvar jag mig lite för, men det ska nog gå bra. 

Oj vad jag saknar barnen. Huset är alldeles för tyst och tomt när dom inte är här. Men det är skönt att kunna vila upp sig också. 

Nu ska jag hoppa i duschen och sen fortsätta se lite serier, Black list- SÅ.JÄVLA.BRA!

Allmänt | | Kommentera |

Enkelt

Hej där!

Hela dagen i dag har vi vart hos Johanna & Kidsen. Johanna & Johanna har bakat medans jag och barnen har tittat på. 
Vi käkade middag där innan vi åkte hem - tacogratäng, fy vad gott det är! Det är svårt att sluta äta en sån gång! 

I kväll har det varit så enkelt här hemma. Barnen har lekt och sett film och jag har packat lite inför i morgon. Precis då jag drog igen dragkedjan på väskan kom Alfred och ville att vi skulle mysa lite i soffan. Sagt och gjort. Där har vi legat resten av kvällen tills det var dags för sängen. 
Nu har barnen somnat och jag ligger och funderar på om jag ska orka gå ner och se tv eller om jag ska stanna här i sängen och snusa på mina sovande barn tills jag med somnar. 

I morgon ska vi gå till kyrkan för Alfred ska få en liten bibel. Barn som fyller 4 får en av kyrkan och när Lilly fick sin följde mormor med henne till kyrkan så vi tänkte gå dit i morgon och sakna mormor en stund, samtidigt som Alfred, Harry & Astrid får sin bok. 
Lilla mormor vad jag saknar dig. 
Jag fattar inte att det snart är ett år sedan du lämnade oss. 
Sist jag var till morfar satt han och tittade på Estelle och sa; 
"Ja, tänk om Gun hade fått se dig Nu.." 
Ja, tänk om hon hade fått levt i dag och fått möjligheten att lära känna mitt yrväder Estelle. 

Allmänt | | Kommentera |

En dag hemma

Hej där i vinterkaoset!

Fy fan vad snö det kom igår. Och som det blåste! 
Jag var hos Sussi hela dagen och då jag kom hem fick jag en chock! Det var typ en meter hög plogkant mot våran infart, så jag fick fara till anngerd och Johnny och be han skotta upp till garaget åt mig. Tur att han var hemma och kunde hjälpa mig! Han ska få en påse kakor och en guldstjärna av mig! 😄

Idag har vi bara varit hemma. Barnen har lekt snällt och jag har bakat. Estelle sover och Alfred bygger med lego. Sånna här dagar behövs oftare! Nu har vi 2 dagar kvar här hemma innan barnen åker till Brännberg på söndag. Dom blir där i några dagar för jag ska jobba och Linus börjar ju sitt nya jobb på tisdag. Fy vad jag kommer att sakna dom. Jag blir lite ledsen bara att tänka på det. Men det är bra att pausa i bland och få fokusera lite på sig själv också. Jag har tur som kan be mina svärföräldrar om hjälp när det krisar. Dom förtjänar också guldstjärnor! 

Nu ska jag hjälpa Alfred med rymdskeppet. 
Hoppas ni har en fin fredag! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp