Bakat

Hej!
Medans Alfred var på dagis i dag, så hann jag baka en cheesecake. Tänkte att jag skulle prova för att se om det är nått att baka till dopet. På någon timme är det dax för provsmakning så då avgörs det.

Åhåhååå! Alltså det här med amning. Jag blir galen. Jag vet inte men jag tror att jag börjar få dåligt om mjölk. För lite för att Estelle ska bli nöjd i alla fall. Jag har försökt pumpa ur i dag men alltså det kommer knappt nått.

Det där är allt som kom när jag pumpade efter att det runnit till samt detta är ur båda pattarna.... Fattar ni vad jag menar med att det börjar sina??!
Nu är frågan om jag ska skifta till ersättning på dagarna och amma på natten. Eller sluta helt.
Det är så himla mysigt och bekvämt. Det känns dessutom som att jag är dum mot Estelle om jag slutar amma nu. Jag vet att det inte är så men ändå.
Det är så jobbigt det här.

Du & Jag Alfred. 💙

Allmänt | | 2 kommentarer |

Söndag

Godmorgon!
I natt kl 3 vaknade jag av att Alfred skrek -"PAPPA!!" rakt ut och började panikgråta efter det. Fram till kl 5 låg vi och pratade och han var lite ledsen, sen somnade han och vi sov till 7. Då väcktes vi av den lilla som ville vara med i myset.
Alfred saknar Linus så himla mycket när han är borta. Det är jobbigt och hjärtskärande.
Dock har det blivit lite lättare nu när han förstår. Nu kan man prata med honom och förklara och då går det oftast bättre. Men ibland bubblar det upp och han blir ledsen. Men det måste han ju få bli.

I dag ska vi ta tag i tvättberget. Och när ungarna sover ska jag träna. I dag känns det som att förkylningen har lämnat kroppen så nu är det dax att ta vid där jag slutade. Jag är peppad och det känns bra!
Annars ska vi nog bara ta dagen som den kommer. Hoppas du har en fin helg!

Allmänt | | Kommentera |

Lilla stora Alfred

Jag har stressat sen jag vaknade i morse. Efter frukost insåg jag att Linus inte har nog med matlådor för i veckan så jag ställde mig och stekte plättar. Samtidigt kom jag på att jag skulle ha betalat bort alla räkningar så medans en plätta stektes så betalade jag en räkning. Det gäller att multitaska där man kan.
När linus klev upp åkte jag och Estelle och handlade och där på ica höll jag nästan på att tuppa av. Det var så mycket folk, jag kom knappt ihåg hälften av det jag skulle handla och Linus skulle ju åka klockan 12..

När vi kom hem ställde jag ner alla varor och Estelle på golvet och satte mig ner och grät. Alfred kom fram springande och frågade vad som var fel och gav mig en kram. Då kändes allt lite bättre.
Min lilla stor kille.

Nu har Linus åkt på jobbet och Estelle har somnat. Jag och Alfred ligger i soffan och myser och här ska vi ligga tills Estelle vaknar.

Allmänt | | Kommentera |
Upp